social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούτσης: «Πικρία όταν ισοφαρίζεσαι στο 90+-Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Κούτσης: «Πικρία όταν ισοφαρίζεσαι στο 90+-Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Παρότι η Καλλιθέα κρατούσε τη νίκη στο ματς με τον Ιάλυσο μέχρι το 90+5', ο Χρήστος Χατζησάββας πλήγωσε τον Αθηναϊκό σύλλογο με αποτέλεσμα η πικρία να είναι το συναίσθημα που επικρατεί.

Η Αθηναϊκή ομάδα είχε καλά διαστήματα ωστόσο η τύχη της γύρισε την πλάτη, με την ιστοσελίδα μας να επικοινωνεί με τον Γιώργο, Κούτση, ο οποίος μετά τον αγώνα τόνισε

''Μετά από ένα χρόνο αποχής έγινε η επανέναρξη της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ήταν φυσικό επόμενο τα παιδιά να μην έχουν τον ανάλογο ρυθμό, παρ' όλα αυτά εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας και ανταγωνιστικοί. Προσπάθησε ο αντίπαλος να μας διαπάσει και πιστεύω ότι δεν το κατάφερε. Προηγηθήκαμε και μπήκαμε μπροστά στο σκορ και ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να ηταν πιο ευκολα για εμάς, οι επιλογές μας δεν ήταν οι καλύτερες με αποτέλεσμα να έχουμε ένα δεκάλεπτο που κλειστήκαμε στην άμυνα μας. Δεχτήκαμε πίεση και ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο''

Ερωτηθείς εάν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα, ο κ. Κούτσης τόνισε.

''Το αποτέλεσμα εάν το δούμε ψυχρά και ωμά είναι δίκαιο. Βέβαια όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο νιώθεις πικρία. Εάν το δούμε ομως ψυχρά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ διότι είχαμε τις προϋποθέσεις όμως η κούραση και οι λάθος επιλογές έπαιξαν σημαντικό ρόλο''.

Για την άποψη που έχει αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε

''Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αδύναμες ομάδες. Όπως βλέπετε τα σκορ είναι στο 1-1, 0-1, 0-0. Δεν μπορούμε να πούμε λοιπόν ποια ομάδα από τωρά θα ξεφύγει και θα αποκτήσει κάποιο αβαντάζ.. Εκτιμώ ότι όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και ο λόγος είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική συνέχεια''.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35