social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Νίκη Βόλου και Ρόδο

Μοιρασιά για Νίκη Βόλου και Ρόδο

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έχασε η Ρόδος, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου για την 2η αγωνιστική της Football League. Προηγήθηκαν με τον Δελαπόρτα τα «ελάφια», ωστόσο ο Μέτσε χάρισε τον βαθμό στους «κυανόλευκους».



Το ματς:
Μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο

Αρκετά γρήγορος ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες ωστόσο να μην μπορούν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικές μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή για τα «ελάφια» ήρθε στο 26' με το σουτ του Γιόνδη να καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του Περιστέριδη. Η Νίκη Βόλου ανέβασε την απόδοση της μετά το πρώτο ημίωρο και απείλησε στο 32' με τον Πίτκα να απομακρύνει σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Γκαρσία.

Στο 38' μετά από προσπάθεια του Γιόνδη, ο Σερέντιουκ βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στον γκολκίπερ των «κυανόλευκων». Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 43' με το σουτ του Μέτσε να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία της Νίκης.

Προβάδισμα με Δελαπόρτα

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θέλησαν να ανοίξουν το σκορ και τα κατάφεραν στο 63΄, όταν μετά από από κακή αντίδραση της άμυνας, ο Δελαπόρτας έκλεψε ωραία με το κεφάλι, βρέθηκε απέναντι από τον Περιστερίδη και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε προβάδισμα στους «πράσινους».

Άμεση απάντηση της Νίκης

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έφερε το παιχνίδι στα ίσα με δράστη τον Μέτσε, ο οποίος στο 65' εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Κρούθ και με πλασέ από το σημείο του πάναλτι, ισοφάρισε σε 1-1 για τους «κυανόλευκους».

Έψαξαν το γκολ, μοιράστηκαν τους βαθμούς

Στα τελευταία είκοσι λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης. Αρχικά στο 81' ο Μακρής τροφοδότησε τον Σουλάι, ο οποίος καθυστέρησε να εκτελέσει, ενώ στο 82' μετά από σέντρα του Ροχάνο, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Γκονζάλεζ, ωστόσο ο επιθετικός της Νίκης έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πίτκα. Στο 84' ο Γκονζάλεζ έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ροχάνο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Ρόδου, όμως ο Καψάλης απομάκρυνε με σωτήριο τάκλιν. Το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Διαιτησία

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Λυκούργος Τσολακίδης (Αθηνών), Δημήτρης Παγουρτζής (Πειραιά)

Τέταρτος: Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης)

Οι συνθέσεις:

Π.Α.Ε. ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος (85' Πεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χύσι, Καραγιώργης, Μπαξεβάνος, Σερέντιουκ (46'Αρναρέλλης), Μαρτσάκης (77' Σουλάι), Δελαπόρτας, Τσίπρας (74' Λίχτι), Γιόνδης (46' Μακρής).

Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Πολίμος (16' λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Μπαλάφας, Αλιατίδης, Τσιμπούκας (46΄Σαλαμούρας), Αργύρης, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (69' Γκονζάλεζ), Κρούθ, Γκαρσία, Ροχάνο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35