social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» με τις εκκρεμότητες η Επισκοπή

«Καθάρισε» με τις εκκρεμότητες η Επισκοπή

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση της θα έχει την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί πλέον στη συνέχεια των υποχρεώσεων της στην Football League η Επισκοπή.


Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς διευθέτησε το ζήτημα που υπήρξε, προχωρώντας σε σχετικό διακανονισμό για την οφειλή η οποία προέκυψε σχετικά με τα τροφεία του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Ντιόγκο Μπρίτο. Η είδηση είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι όπως έχουμε επισημάνει σε ανύποπτο χρόνο, το ποσό που ουσιαστικά διακανονίζει η ΠΑΕ είναι διόλου ευκαταφρόνητο…
Αυτό συνεπάγεται ότι 8 (και όχι 9) επιπλέον παίκτες τίθενται άμεσα στη διάθεση του Βόσνιου τεχνικού, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με την Καλαμάτα για την 3η αγωνιστική.
Ειδικότερα, οι παίκτες αυτοί είναι οι εξής: Τσιλεδάκης, Καφετζής, Τζωρτζινάκης, Ιλόκα, Λάμτσε, Δήμιζας, Ανυφαντάκης και Γεωργούσης.

Για μια ακόμα φορά υπενθυμίζεται πως η Επισκοπή είχε στη διάθεση της 14 μόλις παίκτες στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν με Ρόδο και Αστέρα Βλαχιώτη και μάλιστα αποτελεί σημαντικότατο γεγονός ότι κατάφερε ν’ ανταπεξέλθει, κερδίζοντας συνολικά 4 βαθμούς.

Πηγή: Athlitiko


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35