social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ακτινογραφία της 2ης αγωνιστικής στο Νότο

Η ακτινογραφία της 2ης αγωνιστικής στο Νότο

Η ομάδα που συζητήθηκε περισσότερο στην πρεμιέρα για τη σπουδαία νίκη της εκτός έδρας, ήταν αυτή τη φορά η χαμένη της αγωνιστικής.

Το Αιγάλεω με τον αέρα του “τρίποντου” στο Βόλο, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην αποτελεσματικότητα του Ιάλυσου. Η ομάδα της Ρόδου, που στην πρεμιέρα στο 90′ έσωσε το βαθμό στην έδρα της, πέτυχε μεγάλη νίκη στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” με δύο γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου. Έτσι συνεχίστηκε η άσχημη παράδοση του προπονητή του Αιγάλεω Θωμά Γράφα, που από πέρσι που ανέλαβε την ομάδα κάνει την τέταρτη ήττα από ομάδα της Ρόδου σε ισάριθμους αγώνες.

Η Καλαμάτα μετά τη Νάξο, όπου πήρε 0-0 από τη Σαντορίνη, κράτησε το “μηδέν” και στον Ασπρόπυργο, αυτή τη φορά όμως νίκησε με 2-0. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έδειξε πιο έτοιμη από τον Ασπρόπυργο, είναι καινούρια ομάδα. Ο ήρωας της Καλαμάτας πέρσι με το χατ τρικ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, άνοιξε το δρόμο της νίκης για την “Μαύρη Θύελλα”.

Η Ρόδος έπαιξε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της. Μετά την Επισκοπή έφερε ισοπαλία και με τη Νίκη Βόλου. Αυτή τη φορά όμως προηγήθηκε, αλλά σε μόλις δύο λεπτά, η Νίκη Βόλου ισοφάρισε, για να πάρει τον πρώτο βαθμό της.

Η Καλλιθέα ισοφαρίστηκε στο 90′ από τον Ιάλυσο στη Ρόδο, αλλά δεν περίμενε να ζήσει το ίδιο σενάριο και στην έδρα της με τη Σαντορίνη 2020. Το γκολ του έμπειρου Παύλου Μουσταφίδη, που γύρισε στην Καλλιθέα μετά από έξι χρόνια, φαινόταν αρκετό για τη νίκη, αλλά ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Παντίδος πέτυχε στο 90’ το πρώτο του γκολ στην καριέρα του στην Ελλάδα!

Ένα γκολ του Κώστα Λίμα, γιού του Νόνι Λίμα, έδωσε μια πολύτιμη νίκη στην Επισκοπή, που κατέβηκε στο γήπεδο με 13 μόνο διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

Το ενδιαφέρον μεγαλώνει στην 3η αγωνιστική, αφού δεν υπάρχει ήδη ομάδα με δύο νίκες, αντίθετα υπάρχουν τρεις ομάδες με δύο ισοπαλίες. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να είναι το Νίκη Βόλου – Ιάλυσος, ενώ ενδιαφέρον θα έχουν και οι εκτός έδρας αποστολές Αιγάλεω και Καλλιθέας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35