social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Πρώτη και μεγάλη νίκη για την Επισκοπή αφού κέρδισε 1-0 στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”! Το γκολ του Λίμα στο 41′ έκρινε την αναμέτρηση απέναντι στην σφριγηλή ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Η επικράτηση ωστόσο αυτή, γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αφού η Ρεθυμνιώτικη ομάδα νίκησε και τα προβλήματα των απουσιών των παικτών της ελέω της μη ετοιμότητας των δελτίων, ένα θέμα που τουλάχιστον, διευθετήθηκε μια και καλή.

Στο ματς, παρ’ ότι σηκώθηκαν απότομα τα μποφόρ -ενώ έπεσε μέχρι και χαλάζι- στο γήπεδο 5′ πριν την έναρξη, η ομάδα του Γιάμισκο Βέλιτς έδειξε ανώτερη, είχε τον έλεγχο ενώ σημείωσε κι ένα υπέροχο γκολ με το “καλημέρα” στο 3′ το οποίο και ακυρώθηκε. Αυτό που μέτρησε όμως, το γκολ του Λίμα στο 41′, λειτούργησε πολύ καλά για την ψυχολογία όλων στην ομάδα. Κι αυτό στο β’ ημίχρονο ο καιρός έγινε ακόμη πιο άσχημος με τους ποδοσφαιριστές μας να δείχνουν αυταπάρνηση και να κερδίζουν σχεδόν όλες τις μονομαχίες παρ’ ότι ο Αστέρας προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο.


Το ματς:

Στο 4′ ο Τσόφλιος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με κεφαλιά όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 37′ ο Βερνάδος κινήθηκε μέσα δεξιά και έκανε ένα διαγώνιο σουτ το οποίο όμως σταμάτησε στην αγκαλιά του Βουτσελά.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 41′ ο Γιαννούτσος κινήθηκε έξυπνα από αριστερά, έκοψε την κατάλληλη στιγμή στον Λίμα που λειτούργησε σαν φορ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία από τον… Βουτσελά. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με ένα βολέ ανάγκασε τον αντίπαλο πορτιέρο, Φαρμάκη, να πετάξει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 54′ από τη σέντρα του Πρίκα, ο Μάρτσεφ σούταρε απευθείας όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βουτσελά.

Στο 64′ ο Νάνι εξαπέλυσε έναν “κεραυνό” με τον Φαρμάκη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 74′ ο Πατσαρούχας σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Βουτσελά να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.
Στο 81′ ο Πολυχρόνης έπιασε ένα βολέ από 35μ. με τη μπάλα να περνάει όμως ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 87′ ο Παναγιωτίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Φαρμκάκη με τον πορτιέρο του Αστέρα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.


Η διαιτησία: Κουκουράκής (Χανίων), Γαρεφαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Κορνέζος, Πατσαρούχας (Αστήρ), Χρουσιέλ, Σουμπασάκης (Επισκοπή). Κόκκινη κάρτα είδε ο κ. Βαζάκας από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Κίτρινη αντίκρισε ο κ. Βέλιτς από την Επισκοπή.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Βουτσελάς, Καραγιάννης, Λίμα (74′ Τσιριγώτης), Χρουσιέλ, Ανδρέου, Γιανούτσος, Πολυχρόνης, Παναγιωτίδης, Σουμπασάκης, Τσόφλιος, Νάνι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛ. (Βαζάκας): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου (85′ Καρβούνης), Σκεντεράι (85′ Μπαρκαμόντε), Καλλέργης, Βερνάδος (64′ Τουλίκας), Μάρτσεφ (85′ Τουλουβασίλης), Παλιάτσος (50′ Πατσαρούχας).


Σχετικά άρθρα

Φουστέρης: Μπράβο στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και τους ήρωες μας

Τα διαρκείας της Επισκοπής

Μαρτίνης: «Αυτά είναι τα οφέλη από την αναδιάρθρωση»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35