social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Βαρουξάκη η Επισκοπή

Ανακοίνωσε Βαρουξάκη η Επισκοπή

Η μεταγραφή του Νεκτάριου Βαρουξάκη έρχεται να συμπληρώσει τις τελευταίες (Κουτάντου, Γιαννιώτη)! Ο Χανιώτης επιθετικός που προπονείται εδώ και μερικές μέρες με την ομάδα της Επισκοπής, έλαβε το “πράσινο φως” από τον προπονητή μας κ. Γ. Βέλιτς και αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση, έδωσαν τα χέρια για συνεργασία.

Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νεκτάριου Βαρουξάκη. Πρόκειται για έναν 22χρονο επιθετικό που έχει γεννηθεί στις 6/8/1998 στα Χανιά και έχει ύψος 1.86μ..
Ο Νεκτάριος Βαρουξάκης έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα μας αγωνιζόμενος στην επίθεση, είτε στα άκρα, είτε ως σέντερ φορ.
Ο Χανιώτης στράικερ ξεκίνησε αρχικά από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, έπειτα βρέθηκε σ’ αυτές του ΠΑΟΚ (10 χρονών) και αργότερα σ’ εκείνες του Πλατανιά (Κ15 ως Κ17).
Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στη Σπάθα Χανίων (Α’ ΕΠΣΧ) και πέρυσι (2019-20) στην Παλαιόχωρα (Γ’ Εθνική).
Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.”


Ν. Βαρουξάκης: “Όσο πιο ψηλά γίνεται”

Ο ίδιος δηλώνει φιλόδοξος αλλά και γεμάτος δίψα για ποδόσφαιρο: “Ευχαριστώ την διοίκηση της Επισκοπής για την ένταξή μου στην ομάδα. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και να συνεχίσει τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχει σημειώσει στις πρώτες αγωνιστικές.
Είμαι φιλόδοξος ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Το πολύ καλό ξεκίνημα που έχουμε πραγματοποιήσει είναι ό,τι καλύτερο και ελπίζω να βοηθήσω και ‘γω από τη μεριά μου να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35