social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα βλέμματα σε Σαντορίνη και Ασπρόπυργο

Τα βλέμματα σε Σαντορίνη και Ασπρόπυργο

Τρίτη αγωνιστική στο Νότιο όμιλο και ήδη καμία από τις δέκα ομάδες δεν μπόρεσε να κάνει δύο νίκες. Μάλιστα μόνο οι μισές έκαναν από μια, καθώς τα μισά παιχνίδια ήταν ισόπαλα.

Σαντορίνη – Αιγάλεω

Αφού πέτυχε εντυπωσιακή νίκη στο Βόλο επί της Νίκης στην πρεμιέρα, το Αιγάλεω αντέστρεψε την εικόνα του, χάνοντας από τον Ιάλυσο στην Αθήνα την Τετάρτη. Τώρα η ομάδα του Θωμά Γράφα καλείται να παίξει στη Νάξο με τη νεοσύστατη ομάδα Σαντορίνη 2020.
Με τον έμπειρο Νίκο Παντελή στον πάγκο της, η νησιώτικη ομάδα ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες, 0-0 στη Νάξο με την Καλαμάτα, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90’ στην Καλλιθέα σε 1-1. Το πρώτο γκολ στην ιστορία της πέτυχε ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Παντίδος, που ωστόσο και για αυτόν ήταν το πρώτο του γκολ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νίκη Βόλου – Ιάλυσος Ρόδου

Αφού πήρε ισοπαλία από τη Ρόδο, η Νίκη Βόλου περιμένει τώρα την άλλη ομάδα του νησιού. Μπορεί η Νίκη να μπήκε με φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα τώρα όμως αντιμετωπίζει την ομάδα που πέρασε εντυπωσιακά από το Αιγάλεω, από το οποίο η Νίκη έχασε στην έδρα της στην πρεμιέρα.
Το ενδιαφέρον λοιπόν φουντώνει από την αρχή, τόσο για την ομάδα του Βόλου, όσο και για τον Ιάλυσο, που αφού γλύτωσε στο τέλος την ήττα από την Καλλιθέα στην έδρα του, έκανε το σπουδαίο αποτέλεσμα στο Αιγάλεω.

Καλαμάτα – Επισκοπή

Πρεμιέρα στην έδρα της κάνει η Καλαμάτα, αφού η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έπαιξε και τα δύο πρώτα παιχνίδια της εκτός έδρας. Πήρε 0-0 στη Νάξο και νίκησε στον Ασπρόπυργο 2-0, ιδιαίτερα θετικό ξεκίνημα, που θέλει να το συνεχίσει με μια νίκη στην έδρα της.
Η Καλαμάτα δεν έχει δεχτεί γκολ, αλλά υποδέχεται την άλλη ομάδα του ομίλου που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Την Επισκοπή, που μετά την ισοπαλία που πήρε στη Ρόδο, νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη. Για την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς είναι σπουδαίο το ξεκίνημα αν αναλογιστεί κανείς ότι έμεινε με 13 παίκτες διαθέσιμους στο τελευταίο παιχνίδι, λόγω καθυστέρησης στην έκδοση δελτίων.

Ασπρόπυργος – Καλλιθέα
Μόλις τέσσερις μέρες μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, είχαμε και την πρώτη αλλαγή προπονητή. Ο Γιώργος Κούτσης έφυγε από την Καλλιθέα, που ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι και στα δύο παιχνίδια έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, αφού Ιάλυσος και Σαντορίνη 2020 ισοφάρισαν την Καλλιθέα στις καθυστερήσεις.
Τώρα η Καλλιθέα παίζει στον Ασπρόπυργο.
Η ομάδα του Θριάσιου Πεδίου επανδρώθηκε πρόσφατα με παίκτες, αφού είχε διοικητικές ανακατατάξεις. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς γκολ και μοναδική χωρίς βαθμό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35