social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραιτήθηκε ο Γράφας στο Αιγάλεω

Παραιτήθηκε ο Γράφας στο Αιγάλεω

Μέσω δηλώσεων στην ιστοσελίδα sportime.gr ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας έκανε γνωστή την παραίτηση του από το Σίτι.

Ο έμπειρος προπονητής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Σίτι κάτι που σημαίνει ότι στο αυριανό ματς με τη Σαντορίνη, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο.

Ο κ. Γράφας ανέλαβε πέρυσι μεσούσης της περιόδου το Αιγάλεω ωστόσο η συνεργασία του αποδείχθηκε βραχεία. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του

«Δυστυχώς για να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή και αξιόπιστη, δεν αρκούν τα χρήματα, το ικανό τεχνικό επιτελείο, οι ικανοί ποδοσφαιριστές, αλλά απαιτείται και η ικανή διοικητική ηγεσία που με την προσωπικότητά της και τις γνώσεις της θα διασφαλίσει και θα εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Δυστυχώς για το Αιγάλεω, η υπομονή και η επιμονή είναι λέξεις άγνωστες. Και αυτό συνεπάγεται την επικράτηση του ερασιτεχνισμού εις βάρος του επαγγελματισμού.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές μου και όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα για την άριστη, υγιή και επαγγελματική σχέση που δημιουργήσαμε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας.

Εύχομαι στην ομάδα μου, το Αιγάλεω, κάθε επιτυχία και να επιστρέψει γρήγορα εκεί που του αξίζει να είναι, στη Super League 1».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35