social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγκικο διπλό του Ιαλυσού στο Βολο

Μάγκικο διπλό του Ιαλυσού στο Βολο

Πραγματοποιώντας μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση, ο Ιάλυσος του Βαγγέλη Χαντέ πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 1-0.

«Χρυσή» αλλαγή και σκόρερ, ο Χρήστος Χατζησάββας που χτύπησε στο 86ο λεπτό και χάρισε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Σταθερά στους πρωτοπόρους οι «ερυθροκίτρινοι», που έφτασαν τους επτά βαθμούς και υποδέχονται το Σάββατο την Σαντορίνη στο Οικονομίδειο.

 
Φουριόζα η Νίκη
 
Αποφασισμένοι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Σταϊκού Βεργέτη. Από πολύ νωρίς επέβαλαν τον ρυθμό τους και απείλησαν την εστία του Ανδρούτσου. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Τερζίου απομάκρυνε σωτήρια την σέντρα του Κρουθ, πριν η μπάλα φτάσει στον Ροχάνο. Τρία λεπτά αργότερα ο Κρουθ σέντραρε ξανά και ο Ντομίνγκεζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα σύριζα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η Νίκη συνέχισε να πιέζει και στο 7΄ το διαγώνιο σουτ του Τζοβάρα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Τρια λεπτά αργότερα και πάλι ο Τζοβάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, έπειτα από κόρνερ του Γκαρσία.
 
Ισορρόπησε και απείλησε ο Ιάλυσος
 
Μετά το πέρας του πρώτου τέταρτου ο Ιάλυσος ισορρόπησε το ματς. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ άντεξε τους κραδασμούς, βγήκε αλώβητη από την πίεση των γηπεδούχων και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική. Στο 23΄ το σουτ του Σκεντεράι πέρασε λίγο άουτ και στο 29΄ ο Μαστραντωνάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Περιστερίδη σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. Η κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 39ο λεπτό του ματς, όταν ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη, αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα παρότι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει από ένα γκολ.
 
Έπεσε ο ρυθμός προς όφελος του Ιάλυσου
 
Οι αρκετές αλλαγές του Στάικου Βεργέτη στο δεύτερο μέρος, περισσότερο αποσυντόνισαν τους γηπεδούχους κι αυτό βέβαια λειτούργησε προς όφελος των φιλοξενούμενων. Η Νίκη απείλησε και πάλι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με διπλή χαμένη ευκαιρία. Στο 48΄ ο Ανδρούτσος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ροχάνο και στην εξέλιξη της φάσης ο έμπειρος πορτιέρο σταμάτησε ξανά την κεφαλιά την Αλιατίδη. Αρκετά κακό το παιχνίδι στην συνέχεια με αρκετές διακοπές και τον Ιάλυσο να δείχνει πως μπορεί να σταθεί αντάξια κόντρα σε ένα ακόμα φαβορί του ομίλου. Ο Βαγγέλης Χαντές βοήθησε ακόμα περισσότερο την ομάδα του με σωστές αλλαγές κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο.
 
Χατζησάββας ο εκτελεστής
 
Μια από τις αλλαγές του έμπειρου τεχνικού ήταν ο Χρήστος Χατζησάββας, που όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς με την Καλλιθέα, είχε τον τελευταίο λόγο. Στο 86ο λεπτό ο επίσης ο νεοεισελθόντας, Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο έμπειρος σέντερ φορ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη παγώνοντας το Πανθεσσαλικό και δίνοντας στην ομάδα του τεράστιο προβάδισμα νίκης. Τα τελευταία λεπτά κύλισαν αργά και βασανιστικά με την Νίκη να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 93ο λεπτό. Ο Κρουθ σε τέτ-α-τετ πλάσαρε πάνω από το σώμα του εξερχόμενου Ανδρούτσου, ωστόσο ο Γκέζος με αυτοθυσία απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ να πανηγυρίζουν μια ακόμα εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη που τους αφήνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
ΜVP
 
Δύσκολο να διαλέξεις κορυφαίο μετά από μια ακόμα σπουδαία ομαδική εμφάνιση. Παρ ολα αυτά ο Γιάννης Καρπαθάκης δικαιούται τον τίτλο. Σε ρόλο κεντρικού αμυντικού απέδειξε πως έχει κάνει ένα απροσπέλαστο δίδυμο με τον Άλμπαν Τερζίου. Ο 26χρόνος ποδοσφαιριστής ήταν ξανά παντού και οδήγησε την ομάδα του στην σπουδαία νίκη
 
Στο ύψος τους
 
Ο Χρήστος Χατζησάββας ήταν και πάλι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, ωστόσο οι Τερζίου, Ανδρούτσος, Γκέζος, Σκεντεράι και Μανιώτης ήταν αλάνθαστοι σε όλη την διάρκεια του ματς, αποδεικνύοντας πως το όπλο του φετινού Ιάλυσου είναι η μεσοαμυντική γραμμή του.
 
Διαιτησία
 
Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
 
Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Δελής (Βοιωτίας)
 
4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
 
Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)
 
Οι συνθέσεις:
 
Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Αλιατίδης (72΄ Σαλαμούρας) Α, Μπαλάφας, Αργύρης, Μπόσιο, Κρουθ, Μέτσε (46΄ Μπιτσάκος), Ντομίνγκεζ (61΄ Γκονζάλεζ), Τζοβάρας (51΄ Πολίμος), Γκαρσία, Ροχάνο
 
Ιάλυσος (Βαγγέλης Χάντες): Ανδρούτσος, Καρπαθάκης, Γκέζος, Τερζίου, Σκεντεράι, Ρούσσος, Μανιώτης, Μαστραντωνάκης (69΄ Ρεκλείτης), Παπαδόπουλος, Γιώργου (78΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Σταθόπουλος (69΄ Χατζησάββας)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35