social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τάτσης: Δίκαιη η νίκη μας-Έπαιξε ρόλο το συναίσθημα για την επιστροφή μου

Τάτσης: Δίκαιη η νίκη μας-Έπαιξε ρόλο το συναίσθημα για την επιστροφή μου

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Καλλιθέας, Γιάννης Τάτσης, μετά το σπουδαίο διπλό της ομάδας του επί του Ασπρόπυργου.

Ο ικανότατος τεχνικός με δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η Καλλιθέα λέγοντας:

"Η νίκη είναι δίκαιη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου που ψάχνει να βρει τα πατήματα του λόγω των συνθηκών που έχει αφήσει η πανδημία. Σε αυτό το κομμάτι ανήκουν όλες οι ομάδες όπως και η δική μας. Είναι κάτι που δυσκολεύει τις καταστάσεις καθώς όπως είδατε, προχωρήσαμε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές. Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι βάλαμε γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου και πήγαμε με καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια. Στο β' μέρος μετά το 0-2, απ' όλους μας έγινε μια καλή διαχείριση και στο μυαλό μας ήταν να μην έχουμε άλλη απώλεια".

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Καλλιθέα σε σχέση με την τελευταία ημέρα που άφησε την ομάδα, ο κ. Τάτσης πρόσθεσε:

"Την ικανότητα των παιδιών την γνώριζα. Είναι η ίδια, είναι πολύ καλή και θετική. Υπάρχει βέβαια η ιδιαιτερότητα που ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους, τη φυσική κατάσταση και τη σωματική ικανότητα".

Για το επόμενο ματς που ακολουθεί στην Επισκοπή, ο έμπειρος προπονητής τόνισε:

"Σε πρώτη φάση το μυαλό μου είναι στους δυο τραυματίες (Κουρεπίνης, Μουσταφίδης) και οι δεύτερες σκέψεις με αφορμή το επόμενο ματς είναι αυτή την εβδομάδα να δω την κατάσταση που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ".

Για την επιστροφή του στην ομάδα και το λόγο που απάντησε θετικά, ο Γιάννης Τάτσης 

"Επικράτησε το γεγονός ότι στους δυο μήνες συνεργασίας ήταν κύριοι οι παράγοντες της Καλλιθέας. Παράλληλα, υπάρχει πολύ συναίσθημα σε αυτή την ομάδα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35