social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βέλιτς: Είδα πέναλτι Ι Τάτσης: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Βέλιτς: Είδα πέναλτι Ι Τάτσης: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και με την απορία γιατί να μη δοθεί πέναλτι στη φάση του 79′ (ο Γκάντε έριξε στην περιοχή τον Παναγιωτίδη), εμφανίστηκε ο προπονητής της Επισκοπής, Γ. Βέλιτς στην ομιλία του μετά το τέλος του αγώνα, Επισκοπή – Καλλιθέα 0-0.


“Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Παίξαμε εναντίον ενός δύσκολου αντίπαλου, ενός αντίπαλου που ήρθε στο Ρέθυμνο για την ισοπαλία αλλά νομίζω πως, καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, εμείς ήμασταν που ελέγχαμε τον ρυθμό. Είχαμε την υπεροχή και με δυο-τρεις καλές φάσεις, η μία εκ των οποίων ήταν το τετ-α-τετ στο 77′ με τον Τσιριγώτη όπου, αν μη τί άλλο, αν σκοράραμε θα αξίζαμε τη νίκη.

Επίσης είχαμε σε άλλο ένα ματς ένα διαιτητικό λάθος. Θεωρώ ότι υπάρχει μια αμφισβητούμενη φάση από την οποία θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Δεν είμαι κατηγορηματικός ακόμα αλλά έτσι είδα τη φάση.
Από εκεί και πέρα, είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο όμως δεν μας ευνοεί όταν φυσάει ο αέρας πάρα πολύ.”

Μιλώντας γενικά, ο κόουτς της ομάδας μας τόνισε πως έχουν τα πράγματα έπειτα από 4 αγωνιστικές: “Η Επισκοπή είναι μια ομάδα που είχε τη μεγαλύτερη “αιμορραγία” ποιοτικών ποδοσφαιριστών από κάθε άλλον σύλλογο (χάσαμε και τους 6 ξένους ποδοσφαιριστές τον περασμένο Ιανουάριο) όμως ακόμα και τώρα, μπορώ να πω ότι κάναμε την πιο μεστή μας εμφάνιση.
Στα 4 ματς οι αντίπαλοί δεν μας έχουν κάνει ούτε μία φάση. Στην Καλαμάτα χάσαμε από ένα άψυχο σουτ όμως όλα αυτά θα πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Οι ποδοσφαιριστές μου είναι καλοί επαγγελματίες, κάνουν μεγάλη προσπάθεια να είναι ανταγωνιστικοί και να κυνηγάνε τη νίκη σε κάθε ματς κι αυτό θα κάνουν και στη συνέχεια…
Προσπαθούμε να μην στεκόμαστε στα προβλήματα αλλά να βρίσκουμε λύσεις γι’ αυτά. Στο κέντρο επί παραδείγματι, παίζει ένας φύσει αριστερός μπακ. Στο κέντρο όταν τραυματίστηκε αυτός ο παίκτης (σ.σ. ο Παναγιωτίδης) έπαιξε ένας φύσει κεντρικός αμυντικός ποδοσφαιριστής.
Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις και να επεκτείνουμε τη βάση 12-13 ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να κερδίζουμε κι άλλες επιλογές. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Αυτά όμως δεν μειώνουν το κίνητρο και την αισιοδοξία μας αλλά και τη θέλησή μας να είμαστε ανταγωνιστικοί.σε οποιοδήποτε παιγνίδι.
Νομίζω ότι και στα 4 ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί και δικαιούμασταν τη νίκη όπου βάσει απόδοσης αλλά και των διαιτητών λαθών θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, άρα να βρισκόμασταν και ψηλότερα στη βαθμολογία.
Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς (Αιγάλεω και Ιάλυσος) όπου στόχος είναι να είμαστε, κι εκεί, ανταγωνιστικοί”.

Ι. Τάτσης: “Δίκαιο αποτέλεσμα”
Από τη δική του πλευρά, ο τεχνικός της Καλλιθέας, κ. Γιάννης Τάτσης έχει μόλις λίγες μέρες που κάθεται στον πάγκο της. Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά και για το ότι η Επισκοπή έχει μια ομάδα που αρέσκεται στο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.
“Ήταν ένα ματς (0-0) όπου από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, κοιτάξαμε να μην το χάσουμε. Ήταν ένα ματς με ειδικές συνθήκες επίσης… Ο αέρας που φυσούσε ήταν εναντίον μας στο α’ ημίχρονο και υπέρ μας στο β’. Δεν το εκμεταλλεύτηκε κανείς οπότε το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Μέχρι στιγμής αυτό που χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα είναι η κατάσταση που έχει προηγηθεί σχετικά με τον κορονοϊό. Βλέπουμε δηλαδή αναγκαστικές αλλαγές ελέω της αποχής από τις προπονήσεις και των αγώνων επί έναν χρόνο, οπότε γίνεται και δύσκολη για μας τους προπονητές η διαχείριση του ματς.”

Σχετικά με τις λιγοστές φάσεις που παρατηρούνται στους αγώνες και πολύ περισσότερο τα γκολ που είναι λίγα, τόνισε: “Όσον αφορά τις φάσεις, χρειάζεται ρυθμός. Το είδαμε και στη Super League2. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές θα είναι και πιο ομαλά τα πράγματα. Είδαμε ότι δώσαμε 3 ματς μέσα σε μια εβδομάδα όπου δεν υπήρχε καμία λογική να γίνουν τόσα.

Θα έπρεπε να ακολουθήσουμε την αρχή της προοδευτικότητας. Θα έπρεπε να πάμε προοδευτικά τους αγώνες. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που είναι μεν επαγγελματίες αλλά δεν είναι και παίκτες Super League1. Είναι επικίνδυνο και για την υγεία τους…”

Σχετικά με τον ίδιο και την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας, είπε: “Η Καλλιθέα με ήθελε πολύ, και πριν και τώρα. Αυτό μέτρησε πολύ για μένα. Το συναίσθημα που υπάρχει σ’ αυτή την ομάδα είναι δεδομένο όπως φυσικά μέτρησε και το καλό κλίμα. Είναι μια υγιής ομάδα και μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όπως εγώ πιστεύω.”

Για την Επισκοπή: “Την Επισκοπή την είδα από βίντεο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει φάσεις κατοχής, προσπαθεί να παίξει μπάλα και η αλήθεια είναι ότι, βλέποντάς τη με “ανησύχησε” γιατί θα έπρεπε βρούμε τρόπους να αντεπεξέλθουμε, πέραν όλων των άλλων, και στο αμυντικό κομμάτι. Είναι θεωρώ σε πολύ καλό αγωνιστικό δρόμο.” 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35