social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Βόλου: Βεργέτης και Πολίμος για το ματς με τη Σαντορίνη

Νίκη Βόλου: Βεργέτης και Πολίμος για το ματς με τη Σαντορίνη

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τη Σαντορίνη, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/4, 15:00), πραγματοποίησαν ο προπονητής, Στάικος Βεργέτης, και ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Πολίμος.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης:
"Θεωρώ ότι αύριο θα κληθούμε να δοκιμαστούμε σε ένα δύσκολο μοντέλο παιχνιδιού, έχουμε δουλέψει αρκετά με τους παίκτες μας, τους έχουμε προετοιμάσει με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αγωνιστική κατάσταση. Στο ψυχολογικό κομμάτι, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν καθημερινά αποφασιστικότητα να ανατρέψουν αυτήν την εις βάρος μας κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας".
Από τη μεριά του, ο Ηλίας Πολίμος, δήλωσε τα εξής:
"Φτάσαμε, αισίως, στην πέμπτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Δεν έχουμε ξεκινήσει, όπως θα περιμέναμε. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα χαρακτήριζα το παιχνίδι που έρχεται, ως το σημαντικότερο της σεζόν. Η ομάδα έχει ανάγκη και ψάχνει την πρώτη της νίκη για φέτος, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ένα "τρίποντο" θα μας δώσει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε, για να συνεχίσουμε με νίκες και στη συνέχεια.
Το μήνυμα που θέλω να δώσω στον κόσμο είναι ότι κατανοούμε, σαν ομάδα, απόλυτα τη δυσαρέσκειά του. Κατ' εμέ, είναι απολύτως δικαιολογημένη, γιατί θεωρώ πως η ομάδα μας, ξεκάθαρα, δε θα έπρεπε να είναι σε αυτήν τη θέση, βαθμολογικά. Άπαντες είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και για τους φιλάθλους της. Αύριο, μετά την πρώτη μας νίκη, θα επιστρέψουμε στο δρόμο για εκεί που μας αξίζει, για την κορυφή του πρωταθλήματος".

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35