social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλλαγή φρουράς στο Νοτιο Όμιλο της FL- Η ακτινογραφία της 5ης αγωνιστικής

Αλλαγή φρουράς στο Νοτιο Όμιλο της FL- Η ακτινογραφία της 5ης αγωνιστικής

Εντυπωσιακά αποτελέσματα και εκπλήξεις επιφύλαξε η 5η αγωνιστική και στους δύο ομίλους. Η Καβάλα και η Βέροια έχασαν το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Football League, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα. Έτσι δεν υπάρχει πλέον αήττητη ομάδα στο Βόρειο όμιλο, ενώ στο Νότιο διατήρησαν το αήττητο η Καλαμάτα και η Ρόδος. Η πρώτη μάλιστα είναι η ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ.

Αλλαγή φρουράς στο Νότο

Εντυπωσιακές ανακατατάξεις είχαμε και στο Νότιο όμιλο, αφού ο Ασπρόπυργος, που δεν είχε βρει ακόμα δίχτυα και βαθμό, μέσα σε 16 λεπτά έβαλε τρία στον Ιάλυσο, του έσπασε το αήττητο και τον γκρέμισε από την κορυφή.

Την ευκαιρία να περάσει πρώτη βρήκε ο Καλαμάτα, μοναδική ομάδα πλέον από τις 20 στη Football League, που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Επικράτησε 2-0 του Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι μάλιστα και η μία από τις δύο αήττητες. Η άλλη είναι η Ρόδος, που όμως είχε τέσσερις ισοπαλίες και τώρα πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη στην Καλλιθέα με 3-2, αφού προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι και βρέθηκε μια πίσω! Για να νικήσει με διπλή ανατροπή χρειάστηκε να πιάσει και πέναλτι ο 38χρονος Βαγγέλης Πίτκας. Η Καλλιθέα γνώρισε την πρώτη ήττα της, και σε πέντε παιχνίδια έχει χάσει επτά βαθμούς σε παιχνίδια που προηγήθηκε!

Η Νίκη Βόλου και το Αιγάλεω δεν κατάφεραν να κερδίσουν τρίποντο. Αν και προηγήθηκαν, η Νίκη ισοφαρίστηκε από τη Σαντορίνη 2020, που έπαιζε μάλιστα με 10 παίκτες, ενώ το Αιγάλεω υπέστη την δεύτερη εντός έδρας ήττα του, από την Επισκοπή.

Σαντορίνη 2020 και Επισκοπή δείχνουν πολύ καλά στοιχεία ως τώρα, έχουν κάνει από μια ήττα ενώ την Κυριακή η μεν υποδέχεται τον Ασπρόπυργο και οι Ρεθυμνιώτες παίζουν στη Ρόδο με τον Ιάλυσο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35