social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το τρένο του... Βαγγέλη Χαντέ παρέσυρε και την Επισκοπή

Το τρένο του... Βαγγέλη Χαντέ παρέσυρε και την Επισκοπή

Χάρη σε γκολ του Άλπερτ Ρούσου στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ιάλυσος επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής στο Οικονομίδειο και επέστρεψε στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου μια εβδομάδα πριν το τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Ρόδο.

Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ που είχε τις ευκαιρίες για να κλειδώσει νωρίτερα την νίκη της.

Είχε διάθεση και έφτασε στο γκολ

Με διάθεση να επιβάλει τον δικό της ρυθμό μπήκε στο ματς η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα, προσέχοντας ωστόσο τα νώτα τους για τις άκρως επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Επισκοπής. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο ήρθε στο 9ο λεπτό όταν ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ρούσσο που σούταρε στα σώματα και στην εξέλιξη της φάσης το νέο σουτ του Γιώργου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δημιζάς. Το 1-0 ήρθε στο 26ο λεπτό όταν ο Σκεντεράι πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, γυρίζοντας την κατάλληλη στιγμή για τον Ρούσσο και ο τελευταίος με κοντινή προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Κυρίαρχος μετά το προβάδισμα

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν στον αγωνιστικό χώρο ο Ιάλυσος μετά το γκολ του Ρούσσου. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό, δεν επέτρεπε στην Επισκοπή να απειλήσει και θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν η φάση του 42ου λεπτού όταν ο Παπαδόπουλος πήρε εξαίσια μπαλιά από τον Σκεντεράι, βρέθηκε απέναντι στον Δημιζά αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Επισκοπής. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται δίκαια βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Άλλαξε άρδην η εικόνα

Το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση το πρώτο. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Επισκοπή, που κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει με αξιώσεις τα καρέ του Ανδρούτσου. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά και στα πρώτα 25 λεπτά δεν υπήρχε ούτε μια κλασική ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Η εικόνα του Ιάλυσου δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου μέρους, καθώς η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα στην κατοχή της.

Μπορούσε και δεύτερο γκολ

Όσα δεν είδαμε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, τα είδαμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο ρυθμός ανέβηκε καθώς οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ψηλά τις γραμμές τους, με αποτέλεσμα ο Ιάλυσος να βρίσκει χώρους και να απειλεί με δεύτερο γκολ. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ είχε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα οι «ερυθροκίτρινοι» απείλησαν με τον Παπουτσογιαννόπουλο στο 77΄, με τον Καρπαθάκη στο 86΄ και με τον Μαστραντωνάκη στο 92΄. Από την άλλη η Επισκοπή δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Ανδρούτσου με την άμυνα του Ιάλυσου να παίρνει για ακόμα μια φορά άριστα δέκα.

MVP

Ένα ακόμα παιχνίδι που ο Αντριάνο Σκεντεράι ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, δημιούργησε το γκολ και βοήθησε τα μέγιστα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στο ύψος του

Σκόραρε, έτρεξε, μάρκαρε ασταμάτητα. Ο Άλμπερτ Ρούσσος πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα του Ιάλυσου αποδεικνύοντας ξεκάθαρα για ακόμα μια φορά, το πόσο αδίκησε τον εαυτό του τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλή απόδοση και για τον Γιάννη Γιώργου αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος.

Διαιτησία

Διαιτητής: Στάμος (Αθηνών)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Χρηστάκος (Πειραιά)

Τέταρτος: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουσάι, Καρπαθάκης, Καντουτσης (84΄ Τερζίου) ,Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος (84΄ Μαστραντωνάκης), Ρούσσος (77΄ Μανιώτης), Χατζησάββας (84΄ Σταθόπουλος), Παπαδόπουλος, Γιώργου

Επισκοπή (Γιάσμικο Βέλιτς) :Δημιζάς, Καραγιάννης (46΄ Ανδρικόπουλος), Λάμτσε, Ανδρέου (46΄ Βαρουξάκης), Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (81΄ Τσόφλιος), Λίμα, Νάνι, Τσιριγωτης
Αα


Κυριάκος Παντζαρίδης
Ενεργό τώρα


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35