social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ακτινογραφία της 7ης αγωνιστικής στην FL

Η ακτινογραφία της 7ης αγωνιστικής στην FL

Ημέρα που… προκάλεσε ισοβαθμίες στην κορυφή ήταν η 7η και στους δύο ομίλους, όπου το ενδιαφέρον μεγαλώνει, ενώ είχαμε και την πρώτη αναβολή αγώνα για υγειονομικούς λόγους, λόγω πολλών κρουσμάτων στην ομάδα του Ασπροπύργου

Τριπλή ισοβαθμία στο Βορρά

Όπως και στην 5η αγωνιστική, έτσι και στην 7η του Βορείου ομίλου της Football League, η Καβάλα και η Βέροια απέκτησαν συγκάτοικο. Τότε ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, τώρα είναι ο Πανσερραϊκός, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι.

Ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Καβάλα και τη Βέροια, που έληξε χωρίς γκολ και ήταν η πρώτη ισοπαλία για τις δύο ομάδες στη σεζόν. Το παιχνίδι είχε ευκαιρίες, με τον Χρήστο Κολλά για τους γηπεδούχους, που έχει τρία γκολ φέτος, να έχει την πρώτη. Οι δύο άλλες ήταν των φιλοξενούμενων, με τον Γιάννη Πασσά, στο 200ο παιχνίδι πρωταθλήματος της καριέρας του, και το Γιάννη Λουκίνα.

Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκει δίχτυα, ο Τόμας Πράντο, είναι αυτός που έφερε τον Πανσερραϊκό συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο 25χρονος Αργεντίνος επιθετικός έχει ξεκινήσει σε τέσσερα παιχνίδια βασικός και έχει πετύχει πέντε γκολ σε τρία από αυτά.

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την τέταρτη νίκη του στη σειρά, που ήταν και η ευρύτερη  φέτος πετυχαίνοντας για πρώτη φορά τρία γκολ, ενώ κράτησε το “μηδέν” για έκτο παιχνίδι στη σειρά! Ο Αλμωπός άντεξε πάλι ένα ημίχρονο, αφού έχει δεχτεί στο δεύτερο τα εννέα από τα 11 γκολ του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε κι άλλο έδαφος, με την δεύτερη στη σειρά ήττα του, αυτή τη φορά στην Ηγουμενίτσα. Εκεί όπου ο Θεσπρωτός έδειξε για μια ακόμα φορά το καλό του πρόσωπο, που τον φέρνει κοντά στο γκρουπ της κορυφής.

Ψηλά παραμένει και ο Πιερικός, που σκόραρε νωρίς στην Κοζάνη και η νεανική ομάδα της ΑΕΠ δεν κατάφερε να απαντήσει, για να μείνει τελευταία με ένα βαθμό.

Μάλιστα δεν είναι μαζί της πλέον ο Απόλλων Πόντου, που πήρε το δεύτερο βαθμό του και πρώτο εκτός έδρας, στη Νέα Τρίγλια. Εκεί η γηπεδούχος ομάδα δέκα μέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Καβάλας, έδειξε και πάλι αδυναμία στο γκολ. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έφερε την τέταρτη ισοπαλία της, τρίτη με 0-0.

Στους σκόρερ ο Τόμας Πράντο έπιασε στα πέντε γκολ τον Στέλιο Πόζογλου και τον Ιάσονα Παπαδημητρίου.

Η κορυφή άλλαξε ομάδα, όχι όμως και νησί!

Η Ρόδος νίκησε εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Ιάλυσο και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί του, σαν η μόνη πλέον αήττητη στο Νότιο όμιλο ομάδα. Η Ρόδος ήταν 8η στη βαθμολογία στην 4η αγωνιστική, όταν και είχε τέσσερις ισοπαλίες, και με τρεις νίκες έβαλε από κάτω επτά ομάδες!

Ο έμπειρος Αλέξανδρος Αρναρέλης άνοιξε το σκορ, για να το κλείσει ο Γιώργος Δελαπόρτας, σκοράροντας σε βάρος της ομάδας, που με τη φανέλα της για μια τριετία, από το 2016 ως το 2019 πέτυχε 25 γκολ στην Γ’ Εθνική!

Την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή έχασε η Καλαμάτα, αν και στο πρώτο ημίχρονο στην Καλλιθέα προηγήθηκε με πέναλτι του Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο Σέρβος πέτυχε το 99ο γκολ του στα ελληνικά πρωταθλήματα, απέναντι στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα πριν από 13 και πλέον χρόνια.

Η Καλλιθέα όμως αντέδρασε και ανάγκασε την Καλαμάτα να δεχτεί τα πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα και να υποστεί την πρώτη της ήττα. Έτσι η Καλλιθέα έπιασε την Καλαμάτα στην τρίτη θέση.

Με ένα πέναλτι στο 90′ το Αιγάλεω έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Βλαχιώτη, που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό εκτός έδρας. Σκόρερ ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, που έχει πετύχει και τα τρία τελευταία γκολ του Αιγάλεω.

Τέλος η Επισκοπή παραμένει στο πάνω μισό της βαθμολογίας, αφού και ένας δικός της παίκτης συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα και πέτυχε το τρίτο του στη σεζόν. Με αυτό το γκολ του Θόδωρου Τσιριγώτη, η Επισκοπή επικράτησε 1-0 της Σαντορίνης 2020, που έκανε μόλις τη δεύτερη ήττα της.

Στους σκόρερ ο Ματθαίος Μαρουκάκης με τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει είναι πρώτος, αφού κανένας άλλος δεν έχει περισσότερα από τρία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35