social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλίας Σταύρου: Η ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή της Καλλιθέας

Ηλίας Σταύρου: Η ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή της Καλλιθέας

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για το συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά νομίζω με ένα μικρό κείμενο μπορούμε να αποτυπώσουμε, πόσο σημαντικός είναι για την Καλλιθέα.

Ο Ηλίας Σταύρου, όταν μετακινήθηκε στην ιστορική ομάδα, από τον Αθηναϊκό δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ξεκινούσε μια σημαντική καριέρα στο πρωτάθλημα της Football League (τότε η σημερινή Superleague 2). 

Όντας το... πιτσιρίκι που ανέδειξε η ακαδημία του Αθηναϊκού, πήγε στο Ελ Πάσο έχοντας προπονητή το Νίκο Παντέλη και δειλά δειλά άρχισε να παίρνει τις ευκαιρίες που του δίνονταν τότε ως ακραίος μπακ.

Ο Πιτσιρικάς εκείνος μεγάλωσε και η Καλλιθέα βρήκε έναν πολυθεσίτη και εξαιρετικό μέσο, ο οποίος ήταν... το παιδί για όλες τις δουλειές. Από την Αθηναϊκή ομάδα πέρασαν αρκετοί προπονητές, ωστόσο, με όλους είχε εξαιρετική συνεργασία και αποτελούσε ένα από τα καταληλότερα εργαλεία κάθε Κυριακη.

Παίζοντας από στόπερ έως επιτελικός μέσος και από μπακ έως εξτρέμ ο Σταύρου ήταν ένα... πολυεργαλείο και ένας παίκτης-προπονητή, αφού υπάκουγε όλες τις εντολές και τα πλάνα των τεχνικών του.

Όσον αφορά την απόδοση του, πάντα η ίδια. Ένας παίκτης που ήξερες ότι θα δώσει το 100% και θα βοηθήσει την ομάδα.

Και μπορεί να έφυγε από την Καλλιθέα και να επέστρεψε πέρυσι, όμως οι συνήθειες δεν άλλλαξαν. 

Καλός αμυντικός προσφέροντας λύσεις και ανάσες, ενώ σημαντική παρουσία και στο τομέα του σκοραρίσματος. Άλλωστε, τα δυο γκολ σε Ιάλυσο και Καλαμάτα σήμαναν βαθμούς για την Καλλιθέα, με τον Σταύρου να δείχνει ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένα παιδί-κόσμημα που θα ήθελε ο κάθε προπονητής να έχει στο δυναμικό του.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35