social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Κανούλας χάρισε τη νίκη στη Σαντορίνη, 1-0 τη Ρόδο

Ο Κανούλας χάρισε τη νίκη στη Σαντορίνη, 1-0 τη Ρόδο

Η Σαντορίνη επικράτησε με 1-0 της Ρόδου στο ΔΑΚ Νάξου για την 8η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League.


Χάρη σε γκολ του Κανούλα στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Παντέλη επιβλήθηκε με 1-0 της πρωτοπόρου του νοτίου ομίλου, υποχρεώνοντας τη Ρόδο στην πρώτη της ήττα. Η Σαντορίνη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από τη μεριά τους, οι Ροδίτες προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι μετά το γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ανέλαβαν από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν για πρώτη φορά στο 3’ με τον Μαλάϊ να σουτάρει και τον Πίτσκα να μπλοκάρει.


Δύο λεπτά αργότερα, η Σαντορίνη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Παπαζαχαρίας βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Πίτσκας έδιωξε σωτήρια.

Στο 21’ η κεφαλιά του Κανούλα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ έξω από την περιοχή του Κουρέλα δύο λεπτά αργότερα.

Η Ρόδος δημιούργησε την μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο μέρος στο 32’ με τον Δελαπόρτα να εκτελεί το φάουλ, αλλά ο Δερμιτζάκης είχε τον έλεγχο της φάσης, βλέποντας την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι.

Η ομάδα του Παντέλη συνέχισε να πιέζει για να πετύχει το γκολ αλλά έχασε δύο νέες μεγάλες ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα. Στο 36’ ο Μπουντόπουλος βρήκε τον Κανούλα, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Πίτσκας έδιωξε και στο 42’ ο Μπουντόπουλος αυτή τη φορά δοκίμασε το σουτ από το σημείο του πέναλτι αλλά δεν βρήκε στόχο.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν υποτονικό, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, η Σαντορίνη πέτυχε αυτό που έψαχνε από το πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 62’ ο Ερίκος έκανε τη σέντρα, ο Μηνάς έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κανούλας με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-0!

Η Ρόδος προσπάθησε να απαντήσει και έχασε ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 68’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σουλάι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Σαντορίνη: Δερμιτζάκης, Ερίκος, Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάϊ (20’ Μηνάς), Πολύζος (61’ Σκαθαρούδης), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (73’ Λάμπρου), Κάνουλας (73’ Γιουκούδης), Ντινιωτάκης (61’ Σιμιτζής)

Ρόδος: Πίτσκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχνιβανόπουλος (81’ Μακρής), Καψάλης, Χύσι, Μπαξεβάνος (68’ Ριτάκο), Μαρτσάκης (45’ Τσίπρας), Καραγεώργης (45’ Σουλάι), Αρναρέλλης, Δελαπόρτας, Λιε Μάρτιν (58’ Νικολόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35