social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήττα για το Αιγάλεω στην Καλαμάτα

Ήττα για το Αιγάλεω στην Καλαμάτα

Επέστρεψε στις νίκες η Καλαμάτα που επικράτησε με 2-0 του Αιγάλεω.

Το Σίτι στάθηκε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα.

Από την άλλη, οι χρυσές αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, Τριανταφυλλάκης και Φελίπε καθάρισαν, αφού ο τελευταίος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ στον Τριανταφυλλάκη. 

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι είχαν πιο κλασσικές ευκαιρίες από το Σίτι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχανε προηγηθεί στο 6' με τον Μπαρμπαρούση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν καλός ενώ στο 79' οι φιλοξενούμενοι ζητησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσιλιγκίρη όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 85' ωστόσο έγινε το 1-0 με το σουτ του Φελίπε που νίκησε τον Σικαλιά κάνοντας το 1-0. Το Αιγάλεω στα τελευταία λεπτά βγήκε μπροστά για να πιέσει, και η Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκε του κενούς χώρους. Έτσι στο 90+1 ο Φελίπε βρήκε τον αμαρκάριστο Τριανταφυλλάκη ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

6' Ευκαιρία για το Αιγάλεω όταν μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του μπακαγιόκο η μπάλα έφτασε στον Μπαρμπαρούση ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Ταίρης έδιωξε σε κόρνερ

25' Σέντρα του Μαβίγκα η μπάλα παράλληλα από την εστία του Σικαλιά.

36' Μεγάλη φάση για την Καλαμάτα. Κόρνερ Κέρι κεφαλιά Μαρκόφσκι και ο Μαγκάκης ακουμπάει τη μπάλα πάνω στην γραμμή, για να την μπλοκάρει στη συνέχεια ο Σικαλιάς.

42' Μεγάλη φάση για την Καλαμάτα. Σέντρα Κωνσταντινόπουλου, ο Μαρκόφσκι “σπάσει” τη μπάλα στον Μπουσβίμπα, με τον Ολλανδό να κάνει το μονοκόμματο και τον Σικαλιά να διώχνει εντυπωσιακά.

79' Ζητάει πέναλτι το Αιγάλεω, σε πτώση του Τσιλιγκίρη

81' Από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Αναστασόπουλος που έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήξει άουτ. 

83' Φάουλ Τσιλιγκίρη κεφαλιά Παπανικόλα η μπάλα βρίσκε ισε αμυντικό και καταλήγει σε κόρνερ.

85' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Φελίπε κάνει το σουτ και νικάει τον Σικαλιά για το 1-0. 

90+2 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Φελίπε βρίσκει τον Τριανταφυλλάκη που με πλασέ κάνει το 2-0. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος) Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Νατσιόπουλος (65' Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος (80' Αναστασόπουλος), Παυλίδης, Μπουσμπίμπα (65' Σουμπίνιο), Μαρκόφσκι (80' Φελίπε),Κέρι (65' Αλεξόπουλος).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης) Σικαλιάς, Μαγκάκης (73' λ.τρ. Βλάχος Π.), Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Βλάχος Σπ., Κασνέτση, Μαχαίρας (64' Λάσκαρης), Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Μπαμπαρούσης (85' Τσίτσαρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35