social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήττα στις καθυστερήσεις για τη Σαντορίνη στη Καλαμάτα

Ήττα στις καθυστερήσεις για τη Σαντορίνη στη Καλαμάτα

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές που η λευκή ισοπαλία φάνταζε το μοναδικό αποτέλεσμα, μία στιγμή αδράνειας στο 93' ήταν αυτή που έκρινε τη νίκη της Καλαμάτας με 1-0 κόντρα στη Σαντορίνη.

 

Με αυτή τη νίκη, οι ''Μεσσήνιοι'' διατηρήθηκαν στην κορυφή, φτάνοντας τους 19 βαθμούς, ενώ η Σαντορίνη παρέμεινε στην 4η θέση μαζί με την Επισκοπή, έχοντας από 13 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή και να μπαίνουν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και τη Σαντορίνη να ισορροπεί το παιχνίδι και να απειλεί δύο φορές (33' και 38' ) με τον Κανούλα.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν και πάλι σε ένα κλειστό παιχνίδι, με τις καλές ευκαιρίες να μην υπάρχουν με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ. Η Σαντορίνη στο δεύτερο μισό της επανάληψης προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλευτεί τους χώρους που βρήκε στην αντεπίθεση.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν θα έχουμε γκολ στο παιχνίδι ήρθε η φάση του 93' όπου ο Σουμπίνιο εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο από την άμυνα, έγινε κάτοχος της μπάλας σούταρε από μακριά, ο Δερμιτζάκης απόκρουσε με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Ηλιόπουλου με τον τελευταίο να πλασάρει, κάνοντας το 1-0 στις καθυστερήσεις.

KALAMATA NIKI ME SANTORINI

Η ροή του αγώνα

4' Σουτ του Σουμπίνιο, εύκολα μπλόκαρε ο Δερμιτζάκης

11' Σουτ άουτ του Ιβανίδη άουτ η μπάλα

18' Παράλληλη σέντρα ο Μπουσπίμπα δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα

22' Μακρινό σουτ του Αναστασόπουλου, άουτ η μπάλα που δεν ανησύχησε τον Δερμιτζάκη

31' Ο Μπουσπίμπα σέντραρε και ο Παυλίδης από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ

33' Πολύ καλή στιγμή για τη Σαντορίνη. όταν ο Κανούλας από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή σούταρε, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ

38' Καλή στιγμή και πάλι για την Σαντορίνη. Ο Ερρίκος εκτέλεσε φάουλ και ο Κανούλας από το ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά που πέρασε άουτ

55' Αναγκαστική αλλαγή για τη Σαντορίνη. Ο Κανούλας έφυγε με ενοχλήσεις στον μηρό και τη θέση του πήρε ο Δημήτρης Γιουκούδης

58' Καλή στιγμή για την Καλαμάτα. Ο Τριανταφυλλάκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα της Σαντορίνης, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα.

63' Ο Παντίδος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ερρίκου, αλλά είχε ακουστεί σφύριγμα πριν ολοκληρωθεί η φάση και έτσι το γκολ δεν μέτρησε

74'  Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Μπουντόπουλου, άουτ η μπάλα

89' Καλό, μακρινό σουτ του Νασιόπουλου άουτ η μπάλα

93' Ο Σουμπίνιο σούταρε από μακριά, ο Δερμιτζάκης απόκρουσε με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Ηλιόπουλου με τον τελευταίο να πλασάρει, κάνοντας το 1-0 στις καθυστερήσεις

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταϊρής, Μαβίνγκα, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Παυλίδης (77' Νατσιόπουλος), Σισέρο, Φελίπε (77' Ηλιόπουλος), Μπουσπίμπα (67΄Μαρκόφσκι), Τριανταφυλλάκης (71' Αλεξόπουλος).

Αναπληρωματικοί: Καπούταγλης, Γκαλίτσιος, Παπατόλιος, Παναγιώτου, Σαλίνες.

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ερρίκος, Σιμιτσής (68' Μπουντόπουλος), Ντινιωτάκης (90'  Παπατζίκος), Μηνάς (68' Σκαθαρούδης), Πολύζος (46' Λάμπρου), Κανούλας (55' λ. τρ.Γιουκούδης), Ιβανίδης, Κουρέλας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35