social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για τις γυναίκες της Αγίας Παρασκευής (0-0 με τον Εργοτέλη)

Ισοπαλία για τις γυναίκες της Αγίας Παρασκευής (0-0 με τον Εργοτέλη)

«Λευκή» ισοπαλία για τις Γυναίκες του Εργοτέλη στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Σε έναν αγώνα όπου κυρίαρχο στοιχείο του ήταν η δύναμη, οι παίκτριες του Εργοτέλη είχαν τις φάσεις μέσα από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα όμως ήταν για τις φιλοξενούμενες όταν στο 7’ το φάουλ της Μπριασούλη εξουδετερώθηκε από την Στριλιγκά, ενώ στο επόμενο λεπτό η Σιδηρά ανάγκασε την Γιαννακούλη σε δύσκολη επέμβαση.

 

Και πάλι η Σιδηρά απείλησε στο 17’όταν το φάουλ που εκτέλεσε κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ της Φανουράκη στο 19΄. Στο 24’ το καλοκτυπημένο φάουλ της Ξέρα έδιωξε με δυσκολία η Γιαννακούλη, ενώ η Αγία Παρασκευή στο 25’ είχε καλή στιγμή με σουτ της Νταρζάνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67’ και 69’ Σιδηρά και Ξέρα αντίστοιχα είδαν τα σουτ που επιχείρησαν να περνούν άουτ, ενώ στο 76’ το ίδιο τέλος είχε και το φάουλ της Μπριασούλη. Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ήταν στο 77’ όταν η Γιαννακούλη με υπερένταση έδιωξε πάνω στη γραμμή το κόρνερ της Ξέρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ της Σαριδάκη πέρασε μόλις άουτ.

Εργοτέλης: Στριλιγκά, Χαριτάκη, Καλέση, Κωνσταντοπούλου, Σιδηρά, Ξέρα, Δρακογιαννάκη, Σημαιάκη, Ραπάνη (60’ Σαριδάκη), Δρακωνάκη, Φανουράκη (80’ Ηλιάδη).

Αγ. Παρασκευή: Γιαννακούλη, Πετράκη (92’ Παθιακάκη), Μπριασούλη, Ανδρικοπούλου (90’ Πουρνιά), Νταρζάνου, Πέϊου, Αναστασίου Κ. , Μανέτα, Γατή, Καμαριανού, Βιτούλα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35