social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Ιάλυσο και Νίκη Βόλου (1-1)

Μοιρασιά για Ιάλυσο και Νίκη Βόλου (1-1)

Σε ένα αρκετά καλό ματς στο Οικονομίδειο, Ιάλυσος και Νίκη Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 91ο λεπτό χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Γκαρσία. Προηγήθηκαν με τον Μαστραντωνάκη οι γηπεδούχοι που δεν κατάφεραν για ακόμα ένα παιχνίδι να κλειδώσουν την νίκη τους και το πλήρωσαν στο φινάλε.



Καλός ρυθμός δίχως φάσεις

Εξαιρετικός ήταν ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο Οικονομίδειο. Σε αυτό βοήθησε η διάθεση των φιλοξενούμενων, προκειμένου να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκε στο ματς με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, πιέζοντας ψηλά και δημιουργώντας προβλήματα στην ανάπτυξη των γηπεδούχων. Παρά τον καλό ρυθμό, στα πρώτα 20 λεπτά δεν σημειώθηκε η παραμικρή ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν αλώβητοι από την πίεση των «κυανολεύκων».

Έδωσε την λύση ο Μαστραντωνάκης

Ο Ιάλυσος ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στην αναμέτρηση στο 25ο λεπτο. Ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Σταθόπουλο στην μεγάλη περιοχή, αυτός σέντραρε για τον Μαστραντωνάκη που πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, με τον Περιστερίδη να αποκρούει εντυπωσιακά, ωστόσο η μπάλα είχε περάσει την γραμμή έπειτα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Τοροσιάδη.

Κράτησε την Νίκη μακριά

Μετά το γκολ ο Ιάλυσο είχε την ψυχολογία με το μέρος του, κόντρα στους ποδοσφαιριστές της Νίκης που έδειχναν επηρεασμένοι από την εξέλιξη του ματς. Με κορυφαίους τους Τερζιου και Σκεντεραι, οι γηπεδούχοι κράτησαν την ομάδα του Αλεκου Βοσνιάδη μακριά από τα καρέ του Ανδρούτσου. Η Νίκη απείλησε σε απειροελάχιστες περιπτώσεις, εν αντιθέσει με τον Ιάλυσο που θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα αν οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα.

Φουριόζα η Νίκη στο δεύτερο μέρος

Παίζοντας κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, η Νίκη Βολου μπήκε στο δεύτερο μέρος πιέζοντας ασφυκτικά ψηλά προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 46ο λεπτό με τον Καλουτσικίδη να σεντράρει εξαιρετικά-παράλληλα από δεξιά και τον Ροχάνο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη σπατάλησε μια ακόμα κλασική ευκαιρία στο 60ο λεπτό όταν ο Γκονζαλεζ βρήκε εξαιρετικά τον Ροχάνο στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο τελευταίος από θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον εντυπωσιακό Αποστόλη Ανδρούτσο.

Δεν καθάρισε και το πλήρωσε ξανά

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ιάλυσος έπαιξε με την φωτιά και δεν κατάφερε να κλειδώσει νωρίτερα την νίκη του. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με νύχια και με δόντια τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν αρκετά για την ισοφάριση. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 87΄ με τον Χριστόπουλο να αστοχεί από θέση βολής και τρια λεπτά αργότερα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τζοβάρας που έδωσε αρκετές λύσεις, τροφοδότησε τον Πολίμο από αριστερά αυτός σέντραρε στην μεγάλη περιοχή και ο Γκαρσία με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Να σημειωθεί πως λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρούσσος για καθυστέρηση.

MVP

Ο Λουκας Γκαρσία πέτυχε το γκολ της χρονιάς στο Οικονομίδειο χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Μόνο για το γκολ που σημείωσε δικαιούται αναμφισβήτητα τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ο Τζοβάρας που πέρασε ως αλλαγή στο ματς βοήθησε και αυτός σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του.

Στο ύψος του

Καλή εμφάνιση από το Ανδρέα Μαστραντωνάκη καθ΄ όλη την διάρκεια του ματς. Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε, αλλά και η συνολική του εικόνα στο ματς, καθώς βοήθησε αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Διαιτησία

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Στάμος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Τερζίου,Σκεντεράι,Μπουσάι, Καρπαθάκης, Μανιωτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος, Παπαδόπουλος (81΄ Χριστόπουλος), Μαστραντωνάκης (86΄ Πατσίλης), Σταθόπουλος (71΄ Γιώργου)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Αλιατίδης (88΄ Αργύρης), Τσιμπούκας (88΄ Σαλαμούρας), Μπαλάφας (65΄ Τζοβαρας), Καλουτσικίδης, Πολίμος, Μέτσε, Γκαρσία, Κρουθ (65΄ Ντομινγκεζ), Τσιώλης (38΄ Γκονζάλεζ), Ροχάνο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35