social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το 3ο ημίχρονο στην Επισκοπή-Δηλώσεις Βέλιτς-Αναστόπουλου

Το 3ο ημίχρονο στην Επισκοπή-Δηλώσεις Βέλιτς-Αναστόπουλου

Ήταν η πρώτη φορά που χωρίς να το φωνάξει, ο προπονητής της ομάδας της Επσκσοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς “φούσκωνε” από περηφάνεια. Ήταν πολύ χαρούμενος γιατί οι παίκτες του τον γέμισαν με χαρά.

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν εύκολη.
Μέσα όμως από την πίεση, βγαίνει όλη αυτή η ικανοποίηση. Η ικανοποίηση ότι όλα είναι κατορθωτά στο ποδόσφαιρο και η Επισκοπή κέρδισε 1-0, την Καλαμάτα, είναι 3η στη βαθμολογία και έχει και δύο ματς λιγότερα…
“Ήταν ένα σημαντικό ματς. ένα από τα ντέρμπι κορυφής. Σήμερα κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, έναν μεγάλο αντίπαλο που διαθέτει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έχει πολλές επιλογές καθώς διαθέτει την ευχέρεια να ξεκουράζει 4-5 σε κάθε ματς.

Το α’ ημίχρονο θεωρώ ότι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και προσδιορίσαμε τον τρόπο που θα μας οδηγήσει στη νίκη κάτι που μας έκανε να φτάσουμε στην επίτευξη του τέρματος.
Στη συνέχεια ελέγξαμε τους χώρους και η Καλαμάτα ουσιαστικά, δεν μας δημιούργησε ούτε μία φάση. Αν είχαμε λίγη περισσότερη ψυχραιμία με τη μπάλα στα πόδια μετά το 1-0, θα μπορούσαμε να γίνουμε πιο απειλητικοί για να φτάσουμε ενδεχομένως στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος.
Ο οργανισμός της Επισκοπής άξιζε αυτή τη νίκη με όλες τις δυσκολίες που παλεύουμε καθημερινά αλλά, τα πολλά συγχαρητήρια ανήκουν σαφέστατα στους ποδοσφαιριστές μου.”

Και τελικά που το πάει η Επισκοπή…; “Η Επισκοπή πάει στη Σπάρτη για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη (γέλια και αμέσως μετά έδειξε ότι ο ίδιος κρατάει χαμηλά το κεφάλι). Θα προσπαθήσει με τις δυνάμεις που έχει να είναι και πάλι ανταγωνιστική και να παίξει για τη νίκη”

Νίκος Αναστόπουλος: “Δεν επηρεαζόμαστε ψυχολογικά”
Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής της “Μαύρης Θύελλας” Νίκος Αναστόπουλος έδειξε ψύχραιμος αν και ήταν λογικό να μην αισθανόταν βολικά με αυτό το 1-0. Ο ίδιος όμως ξεκαθάρισε ότι και να κέρδιζε η Καλαμάτα, είναι τέτοια η θέση της (1η) που δεν μπορεί να αδιαφορεί για κανένα ματς, πόσο μάλλον γι’ αυτό του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην Ρόδο.
“Δεν μας επηρεάζει ψυχολογικά το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε έμπειρη ομάδα για να διαχειριζόμαστε τα αρνητικά ή τα θετικά αποτελέσματα.
Στο α’ ημίχρονο είχαμε τις φάσεις για να κάνουμε το γκολ. Δεχθήκαμε ένα “κρύο” γκολ σε ένα χρονικό σημείο που δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Παρ’ όλο που παίξαμε καλά και στα δύο ημίχρονα, αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Είμαστε μέσα στον στόχο. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα αυτή ήταν η Καλαμάτα βάσει της απόδοσης. Από την απόδοση όμως και μόνο δεν κερδίζει κανείς ένα ματς. Πρέπει να σκοράρει κιόλας και εμείς δεν το κάναμε.
Δίνουμε συγχαρητήρια στην Επισκοπή και τώρα κοιτάζουμε την ομάδα της Ρόδου.”

Σε ερώτηση για το αν είναι τελικός ο αγώνας με τη Ρόδο, ο κόουτς της Καλαμάτας απάντησε: “Και το ματς με την Επισκοπή τελικός ήταν! Και να κερδίζαμε όμως δεν θα έλεγε από μόνο του τίποτα… Τί, κερδίζοντας αυτό το ματς θα αδιαφορήσουμε για τα υπόλοιπα; Πιστεύαμε ότι βάσει της απόδοσης θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Δεν έγινε, οπότε προχωράμε…

Μιλώντας πάντα για τη δική μου ομάδα, η Καλαμάτα έχει στόχους και το αποδεικνύει η θέση της. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν και καλές ομάδες όπως, ο Ιάλυσος, η Επισκοπή που το κάνουν πιο ενδιαφέρον.”

 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35