social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησιάζει την κορυφή η Ρόδος, 2-1 τον Βλαχιώτη

Πλησιάζει την κορυφή η Ρόδος, 2-1 τον Βλαχιώτη

Πλησιάζει στην κορυφή η ομάδα της Ρόδου που επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Βλαχιώτη παρότι βρεθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Παλάτσιου στο 3'.

Τα Ελάφια έβγαλαν αντίδραση και έτσι μείωσαν τη διαφορά από την Καλαμάτα στο -2.

Στο 5' ο Τσίπρας σε κενό τέρμα μετά από την προσπάθεια του Αρναρέλλη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 64' ο Μπαξεβάνος έκανε το 2-1 με σουτ. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

3' Ο Παλιάτσος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνία του Πίτκα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Εκπληκτικό τέρμα από τον επιθετικό του Αστέρα.

5' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ. Άμεση απάντηση από την Ρόδο. Ο Αρναρέλλης μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον Παϊτέρη, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να τον σταματάει και στην επαναφορά ο Τσίπρας σε κενό τέρμα δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1.

30' Τρομερή χαμένη ευκαιρία για την Ρόδο. Ο Αρναρέλλης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παϊτέρη, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα είπε «όχι» στον επιθετικό των «ελαφιών».

38' Ωραία ενέργεια και σέντρα του Ευαγγελιδάκη για τον Μάρτσεφ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε αρκετά μέτρα μακριά από το τέρμα του Πίτκα.

55' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερέντιουκ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ελάχιστα άουτ.

64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ. Ο Μπαξεβάνος με ωραίο συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παϊτέρη.

Ρόδος(Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Σουλάϊ (58' Βουργουτζής), Μπαξεβάνος, Καραγεώργης, Τσίπρας (81' Μακρής), Αρναρέλλης (81' Μακρυδημήτρης), Σερέντιουκ (71' Νικολόπουλος), Μαρτσάκης (58' Ριτάκο)

Αστέρας Βλαχιώτης(Παναγιώτης Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μαγκάς, Νικολάου (46' Σκεντεράι), Μάρτσεφ, Παπουτζίδης (64' Μπρακαμόντε), Παλιάτσος, Βερνάρδος (66' Παπούλης), Καλλέργης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35