social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή: Ας λογικευτούμε λίγο

Επισκοπή: Ας λογικευτούμε λίγο

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Επισκοπή

Αίφνις ενημερωθήκαμε από τον τύπο και τα social media τη διαμαρτυρία του φιλικού σωματείου ΠΑΕ Καλαμάτα για το γεγονός ότι ζητάει πέναλτι στη φάση του 29′ από τον μεταξύ μας αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Βαρδινογιάννης” την περασμένη Κυριακή 16 Μαΐου.


Φυσικά και αντιλαμβανόμαστε ότι η πίεση είναι μεγάλη, φυσικά και αντιλαμβανόμαστε ότι επρόκειτο για ένα ματς-ντέρμπι κορυφής. Όμως, όσο πέναλτι είναι η φάση του 29′ (πρωταγωνιστές οι Μαρκόφσκι-Ανδρέου), άλλο τόσο και παραπάνω είναι κι αυτή του 30′ (πρωταγωνιστές οι Λίμα και Μπακαγιόκο).
Ας λογικευτούμε και ας παραδεχθούμε το προφανές. Δεν υπάρχει πέναλτι ούτε στη μία ούτε στην άλλη φάση με τον κ. Δραγούση από το Κιλκίς να πραγματοποιεί μια εξαιρετική διαιτησία.

Υ.Γ.1 Στις προηγούμενες αναμετρήσεις της Επισκοπής υπήρξαν τέσσερις περιπτώσεις πέναλτι στους πρώτους πέντε αγώνες όπου θα τις καταλόγιζαν και οι πρόεδροι των αντίπαλων ομάδων (τα βίντεο άλλωστε υπάρχουν στο youtube).
Αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθήκαμε με μια ήπια ανακοίνωση μετά το τέταρτο διαιτητικό λάθος κι αφού η ομάδα μας έχει στερηθεί σημαντικούς βαθμούς. Ως εκεί όμως…

Υ.Γ.2 Τούτη η αναφορά μας δεν έχει φυσικά στόχο, τους φίλους μας (κερδίσαμε φέτος τέτοιους) από την Καλαμάτα (μια ομάδα που έχει στόχο -και θα φτάσει- ψηλά) αλλά, το γεγονός ότι η ΠΑΕ Επισκοπή ως οφείλει, έχει ώτα και ακούει και μάτια (όπως και οι υγιείς φίλαθλοι) και βλέπουν.

Καλή συνέχεια σε όλους

Με αθλητικούς χαιρετισμούς”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35