social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προαναγγελία 13η αγωνιστική Football League

Προαναγγελία 13η αγωνιστική Football League

Ο Βούλγαρος Βεσελίν Μάρτσεφ του Αστέρα Βλαχιώτη με μια εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 200ο γκολ στη φετινή Football League και ισοφάρισε την Επισκοπή την περασμένη Πέμπτη σε ένα από τα αναβληθέντα παιχνίδια που διεξήχθησαν. Η 13η αγωνιστική έχει αμφίρροπα και καθοριστικά παιχνίδια και στους δύο ομίλους.



Οι… αμφισβητίες της Καλαμάτας
Τα πρόσφατα αποτελέσματα μπορεί να μην έριξαν την Καλαμάτα από την κορυφή, ωστόσο αν η Ρόδος και η Καλλιθέα κερδίσουν τα παιχνίδια που χρωστούν, έχουν τη δυνατότητα να την ξεπεράσουν.
Για αυτό το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στην Καλαμάτα και τη Ρόδο είναι καθοριστικό. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βασίζεται πλέον στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τρία τελευταία, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ και μόνο η Νίκη Βόλου της έφυγε με ισοπαλία.
Η λέξη ισοπαλία ήταν συνυφασμένη με τη Ρόδο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αφού ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα, που έφερνε η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου. Ωστόσο στα τελευταία επτά έχει μόνο μια και πέντε νίκες, που την έφεραν να φλερτάρει με την κορυφή.
Οι δύο ομάδες συναντιούνται στην Καλαμάτα για πρώτη φορά από το 2009 όταν ήλθαν ισόπαλες 0-0. Όπως 0-0 ήταν και το φετινό παιχνίδι τους στον πρώτο γύρο στη Ρόδο.

Επόμενος διώκτης της Καλαμάτας είναι η Καλλιθέα, που νίκησε μεσοβδόμαδα το Αιγάλεω και έφτασε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, με δύο παιχνίδια λιγότερα. Η αθηναϊκή ομάδα υποδέχεται την Επισκοπή, που χάνει πολύ δύσκολα και έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά την Καλαμάτα.
Η προηγούμενη φορά που έπαιξαν η Καλλιθέα με την Επισκοπή ήταν στις 3 Ιουνίου 2015 και η Καλλιθέα στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου επικράτησε με 3-1 (8′ σουτ Αρναρέλλης, 19′ σουτ Μπέλης, 54′ σουτ Σταμόπουλος – 63′ σουτ Πάλλας).

Την επαφή με την κορυφή χάνει ο Ιάλυσος, που ήταν σειρά του να κάνει τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά και να μην έχει νίκη στα πέντε τελευταία. Θα ήθελε στο Αιγάλεω να επαναλάβει την επιτυχία του Μαρτίου, όταν νίκησε το Αιγάλεω, τώρα όμως εκεί παίζει με τη Σαντορίνη 2020. Η τελευταία ως τώρα χρησιμοποίησε το γήπεδο της Νάξου, που δεν είναι διαθέσιμο για αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε θα παίξει στο δεύτερο γήπεδο που έχει δηλώσει σαν έδρα. Θα ήθελε πολύ βέβαια να παίξει πάλι στη Νάξο, όπου δεν έχει δεχτεί γκολ σε πέντε παιχνίδια!

Ο Ασπρόπυργος νίκησε μεσοβδόμαδα 3-2 τη Νίκη Βόλου και πλέον πιστεύει ότι μπορεί να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις. Φιλοξενεί την ομάδα του Αιγάλεω, που εκτός έδρας δεν πηγαίνει καλά. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο Βόλο έχει μόλις ένα βαθμό και ένα γκολ σε πέντε παιχνίδια!

Μαζί με τον Ασπρόπυργο στη βαθμολογία, ελπίζει για κάτι καλύτερο και ο Αστέρας Βλαχιώτη, έστω και αν είναι δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη. Ωστόσο το παιχνίδι του στο Βόλο είναι κομβικό για τη Νίκη, που κάθε απώλεια θα την βάλει σε μεγάλη περιπέτεια. Στο τρίτο παιχνίδι του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της, η Νίκη Βόλου ψάχνει τη δεύτερη μόλις νίκη της στη σεζόν.

Η Βέροια σε θέση ισχύος τώρα

Στο Βόρειο όμιλο η κορυφή έχει αλλάξει κάτοχο, μετά τη μεγάλη έκπληξη με την ήττα της Καβάλας από τον Απόλλωνα Πόντου. Τώρα οι “Αργοναύτες” θα επιχειρήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στην Κατερίνη, αλλά ο Πιερικός δείχνει να βρίσκει φόρμα, καθώς για πρώτη κέρδισε διαδοχικά παιχνίδια, το ένα με τον ισχυρό Πανσερραϊκό και το άλλο στην Ηγουμενίτσα.

Δύσκολη αποστολή έχει και η πρωτοπόρος πλέον Βέροια στην Αριδαία, όπου ο Αλμωπός έχει κερδίσει τα δύο τελευταία στην έδρα του πετυχαίνοντας έξι γκολ, ωστόσο είναι ασταθής από αγώνα σε αγώνα.
Ο τρίτος της παρέας των πρώτων θέσεων, ο Πανσερραϊκός, υποδέχεται την ΑΕ Ποντίων, τη νεανική ομάδα, που έχει δυσκολέψει πολλές ομάδες, κυρίως όμως στην έδρα της.

Ο Απόλλων Πόντου μετά τη μεγάλη νίκη στην Καβάλα σκοπεύει να αποδράσει από τις δύο τελευταίες θέσεις. Υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, που βρίσκεται σε περίοδο κάμψης. Στα επτά τελευταία παιχνίδια έχει μια νίκη επί της ΑΕ Ποντίων, ενώ έχει χάσει πέντε από αυτά.
Από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια αυτή τη χρονική στιγμή είναι αυτό που θα γίνει στη Νέα Τρίγλια. Στη Χαλκιδική η Τρίγλια και ο Θεσπρωτός θα κυνηγήσουν βαθμούς, καθώς η καυτή ανάσα του Απόλλωνα Πόντου είναι πίσω τους πλέον.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35