social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Σαντορίνη και Ιάλυσο στο «Σ. Μαυροθαλασσίτης»

Μοιρασιά για Σαντορίνη και Ιάλυσο στο «Σ. Μαυροθαλασσίτης»

Η Σαντορίνη έμεινε στο 1-1 με τον Ιάλυσο στο «Σ. Μαυροθαλασσίτης» για την 13η αγωνιστική της Football League, με την ομάδα του Παντέλη να παραμένει στην 7η θέση φτάνοντας τους 14 βαθμούς.

 

Ο Ιάλυσος ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 26’ με τον Χατζησάββα, αλλά η Σαντορίνη είχε γρήγορη απάντηση, με τον Γιουκούδη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 34’.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Ιάλυσος απείλησε πρώτος στο 14’ με τον Δερμτιζάκη να μπλοκάρει την προσπάθεια του Χριστόπουλου. Η ομάδα του Παντέλη απάντησε στις ευκαιρίες στο 19’. Ο Μπουντόπουλος έκανε το πλασέ, ο Ανδρούτσος απέκρουσε και στη συνέχεια μπλόκαρε την κεφαλιά του Κανούλα.

Οι Ροδίτες πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπουτσογιαννόπουλου, η άμυνα της Σαντορίνης αδράνησε, ο Χατζησάββας βρέθηκε αμαρκάριστος και από κοντά έκανε το 0-1 στο 26’.

Η Σαντορίνη είχε άμεση απάντηση και στο 34’ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Κανούλας έκανε τη σέντρα και ο Γιουκούδης με κεφαλιά νίκησε τον Ανδρούτσο για το 1-1. Μάλιστα, η Σαντορίνη λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά ο Μπουντόπουλος να μην καταφέρνει να σκοράρει στο 43’, καθώς το πλασέ που επιχείρησε προ κενής εστίας πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Παντέλη ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Στο 46’ ο Κανούλας επιχείρησε με λόμπα να σκοράρει αλλά ο Ανδρούτσος μπλόκαρε τη μπάλα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιουκούδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Ο Ιάλυσος ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε στο 65’ με την κεφαλιά του Γιώργου να περνάει ψηλά, Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ψάχνουν το γκολ, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Σαντορίνη (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος (93' Κωστόπουλος), Παντίδος, Κουρέλλας, Παπαζαχαρίας, Σιμιτσής (78' Περογαμβράκης), Πολύζος (52' Σκαθαρούδης), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (52' Μαλάι), Γιουκούδης (78' Μηνάς), Κανούλας

Ιάλυσος (Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουσάι, Καρπαθάκης, Καντούτσης, Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος (87’ Ζουνίνιο), Ρούσσος, Χατζησάββας, Χριστόπουλος (82’ Σταθόπουλος), Γιώργου (72’ Μαστραντωνάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35