social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλιθεάρα για πρωτάθλημα, 2-0 την Επισκοπή

Καλλιθεάρα για πρωτάθλημα, 2-0 την Επισκοπή

Η Καλλιθέα πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Επισκοπή με 2-0, με πρωταγωνιστές τους Καββαδία και Σταύρου, οι οποίοι ήρθαν στον αγωνιστικό χώρο από την πάγκο!

ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΤΟΤΟΛΙΔΗ
Σε ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό, όμως δίχως πολλές φάσεις επιδόθηκαν Καλλιθέα και Επισκοπή.
Η Καλλιθέα, παρ’ όλο που χρειάζονταν οπωσδήποτε νίκη, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ρόδου και να περάσει στη 2η θέση, μπήκε κάπως νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο 15λεπτο. Αυτό οι φιλοξενούμενοι, αν και μπήκαν καλά, δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, ενώ σίγουρα τους επηρέασε και η αναγκαστική αλλαγή του Γιαννιώτη στο 6ο λεπτό, ο οποίος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου υποβασταζόμενος.
Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 18ο λεπτό, όταν ο Καντέ έκανε λάθος στο χώρο του κέντρου, η άμυνα των γηπεδούχων ήταν ανοιχτή, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν και σπατάλησαν μία καλή προϋπόθεση. Μάλιστα 8 λεπτά αργότερα ήρθε ακόμη μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, με τον Τσιριγώτη να βρίσκεται μισό βήμα από το σουτ όμως ο Καλύβας τον ανέκοψε. Η Επισκοπή διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όμως ο διαιτητής δεν σφύριξε, σε μία δύσκολη φάση.
Από εκεί και έπειτα η Καλλιθέα ισορρόπησε και στο 36’ είχε την πρώτη καλή της στιγμή, έπειτα από κόρνερ του Στούπη και κεφαλιά του Μουσταφίδη, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά. Οι γηπεδούχοι μάλιστα, έκλεισαν το ημίχρονο με φάση στο 43’, με τον Γιαννιώτη να βρίσκει τον Μαρουκάκη, όπου έσπασε στον Στούπη, ο οποίος σούταρε από αριστερά στην απέναντι γωνία, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο μηδέν.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες, με τις πολλές φάσεις όμως να λείπουν. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 68’, όταν ήρθε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Η Καλλιθέα λοιπόν εκδήλωσε αντεπίθεση, με τον Παπαγγελή να πασάρει στον Μαρουκάκη που έδωσε πάσα μισό γκολ στον Καββαδία, ο οποίος σκόραρε για το 1-0. Η ομάδα του Τάτση πήρε φόρα από αυτό το τέρμα και στο 75’ έχασε καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Τσιντώνη, για να φτάσουμε στο 78’, όταν και διπλασίασε τα τέρματά της. Οι γηπεδούχοι λοιπόν κερδισαν φάουλ σε καλή θέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταύρου για να στείλει τη μπάλα σε δεξιά γωνία του Δήμιζα και να γράψει το 2-0. Ο ίδιος παίχτης 7 λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι σε ακόμη μία εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Τάτσης): Πάντος, Χοτζάλι(70’Σταύρου), Καλύβας, Μουσταφίδης(90’ Παντελίδης), Κρητικός, Καντέ, Τσιντώνης, Μαρουκάκης(70’Καραγιάννης), Ενγκουέμ (56' Καββαδίας), Στούπης(90’Βασιλειάδης), Παπαγγελής
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης(78’Γεωργούσης), Λίμα, Ρότσα, Τσιριγώτης, Γιαννιώτης(6’ Χρουσιέλ), Τσόφλιος(45’Βαρουξάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35