social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λάμτσε: Θα κρίνει πολλά το ματς με Ασπρόπυργο

Λάμτσε: Θα κρίνει πολλά το ματς με Ασπρόπυργο

Είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από τα χαμηλά για να φτάσει να διεκδικεί θέση στον ΑΟ Χανιά και στο πρωτάθλημα της Super League 2. Βλέποντας ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, συνειδητοποίησε ότι θα πρέπει να “χτίσει" κι άλλο το βιογραφικό του. Και το έκανε!


Επέλεξε την ομάδα της Επισκοπής τον περασμένο Φεβρουάριο και όπως φαίνεται, έκανε πολύ καλά. Γιατί μέσα από το όλο σύνολο και την ομαδική δουλειά αναδεικνύεται η προσφορά του και τούμπαλιν…

Ο Φράνγκο (Χριστόφορος) Λάμτσε είναι εδώ και μιλάει στο episkopifc.gr για το ματς που θα κρίνει πολλά, αύριο Τετάρτη (26/5, 15.30) στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”, στο εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον Ασπρόπυργο.

“Είναι κι αυτό ένα δύσκολο ματς όπως όλα. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκονται οι ομάδες. Το πρωτάθλημα της Football League άλλωστε έχει ελάχιστες διαφορές από ομάδα σε ομάδα” λέει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας και συνεχίζει κάνοντας μια εκτίμηση… “Μέσα από το αποτέλεσμα που θα βγει, είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως θα είναι η συνέχεια αλλά και ποιούς στόχους θα κυνηγάμε. Νομίζω πάντως ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα μετά το ματς με τον Ασπρόπυργο.

Εμείς ερχόμαστε από μια δύσκολη όσο και σκληρή ήττα (Καλλιθέα 2-0) αλλά να είστε σίγουροι ότι θα εμφανιστούμε πολύ δυνατοί.

Πιστεύω ότι αξίζει να βρισκόμαστε τουλάχιστον στην πρώτη “4αδα”. Βάσει εικόνας που έχουμε αλλά και της σταθερότητας που έχουμε δείξει, με καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία αλλά και με πνεύμα νικητή, θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να βρισκόμαστε μπροστά στο γκρουπ των ομάδων εκείνων που θα έχουν ξεχωρίσει. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά”.

Τέλος, ο Φράνκο Λάμτσε που δεν είναι ακόμα 23 χρονών (έχει γεννηθεί στις 30/7/1998) μίλησε και επί προσωπικού καθώς, παρ’ ότι βρίσκεται 3 μήνες στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή, έχει κερδίσει φανέλα βασικού και έχει προλάβει να δεθεί με όλη την ομάδα. “Είμαι χαρούμενος που ανήκω σ’ αυτή την ομάδα. Το κλίμα που υπάρχει είναι ιδανικό, με τα παιδιά υπάρχει πολύ μεγάλη αλληλοεκτίμηση και επικοινωνία και προσπαθώ να ζω το κάθε ματς ξεχωριστό δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου. Κάνουμε όλα τα παιδιά αυτό που αγαπάμε.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35