social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΣΑΠ: Οδηγίες για τη συμμετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

ΠΣΑΠ: Οδηγίες για τη συμμετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ

Ενόψει της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Τ.Γ.Σ.) των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π., που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρα 20:00, ενημερώνουμε τα μέλη μας που θέλουν να συμμετάσχουν τα εξής:

Επειδή η Τ.Γ.Σ. θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων, με την αναγκαία προσαρμογή των προϋποθέσεων αυτών στα έκτακτα δεδομένα, με την εξασφάλιση της υλοποίησης όλων των απαιτούμενων εργασιών της σε όλα τα προβλεπόμενα στάδια και με τη χρήση των κατάλληλων τεχνολογικών διαδικασιών και μέσων, όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει δύναται να απευθυνθεί στον Σύνδεσμο μέχρι και την 31η Μαΐου 2021 και ώρα 12:00, ώστε να λάβει τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής που θα του αποσταλεί.

Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για τις σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 8210693/210 8239179 ή μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ημέρα έναρξης της Τ.Γ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35