social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το 3ο ημίχρονο του αγώνα Επισκοπή-Αιγάλεω

Το 3ο ημίχρονο του αγώνα Επισκοπή-Αιγάλεω

Αυτα δήλωσαν Βέλιτς και Χαραλαμπίδης μετά το ματς Επισκοπή-Αιγάλεω.

Ο κ. Βέλιτς τόνισε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο όσο και ανταγωνιστικό ματς απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το Αιγάλεω έχει επενδύσει στη Football League κάτι που το είχαμε διαπιστώσει άλλωστε και από το ματς του α’ γύρου.

Οι συνθήκες το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο από τη στιγμή που εμείς αγωνιζόμασταν πριν από 4 μέρες (με Ασπρόπυργο) ενώ το Αιγάλεω επέστρεφε από κανονική ροή αγώνων Κυριακή με Κυριακή.


Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, με ευκολία φτάναμε στο ύψος της αντίπαλης περιοχής αλλά εκεί μας έλειψε η επιθετικότητα και η αποφασιστικότητα που έπρεπε. 
Όλα αυτά ως τα μέσα του α’ ημιχρόνου. Από και πέρα, σίγουρα μας αναστάτωσε η μεγάλη ευκαιρία των αντιπάλων (μιλάμε για τη μία και μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα) αν θυμάμαι καλά. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και πήγαμε στο ημίχρονο όπου μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και ζητήσαμε να φέρουμε το ματς σε ισορροπία εκεί που θέλαμε δηλαδή ούτως ώστε να κυνηγήσουμε τη νίκη.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Σίγουρα τα συνεχόμενα ματς από ένα σημείο και μετά, φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα τα τελευταία 4 παιγνίδια προσπαθώντας να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτά.


Επί της ουσίας, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία που διαγράφει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Έτσι όπως κυλάει το πρωτάθλημα και έτσι όπως η ομάδα διαγράφει μια πορεία πρωταθλητισμού -ακόμα και τώρα σχεδόν πρωταθλητισμού- αν μπορεί κάποιος να σταθεί σε κάτι, είναι το ματς απέναντι στον Ασπρόπυργο (1-1) όπου κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν το κερδίσαμε.  
Με αυτή τη νίκη θα ήμασταν πέραν όλων των προσδοκιών.
Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα τελευταία 4 παιγνίδια.”


Απ. Χαραλαμπίδης: “Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης στάθηκε στις φάσεις που έκανε η ομάδα του στο α’ ημίχρονο (στο β’ δεν είχαμε κάποια αξιόλογη). Αυτή του 17′ ήταν η καλύτερη… “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Κάναμε το καλύτερό μας παιγνίδι από τότε που ήρθα στην ομάδα ειδικά σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, δικαιούνταν να κερδίσουν. Κάναμε ευκαιρίες, σε όλη τη διάρκεια και είχαμε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο.

Ξέραμε ότι η Επισκοπή προερχόταν από δύο άτυχα αποτελέσματα, ξέραμε ότι υπάρχει μια κούραση για το λόγο ότι δεν έχει “βάθος” σε παίκτες. Προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε όμως όταν δεν βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μπορείς να κερδίσεις.


Από την άλλη, ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις τότε, ας μην τον χάσεις. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα όπου δεν έχει κερδίσει κανείς (μόνον ο Ασπρόπυργος έχει σκοράρει με πέναλτι εδώ).

Δεν ήμαστε ικανοποιημένοι πάντως με τον έναν βαθμό.”

Εν συνεχεία μίλησε για την ομάδα του και με τί τρόπο μπορεί να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα… “Θέλω να μας βλέπω όπως σήμερα. Η ομάδα έχει πολύ καλό πλάνο, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτές τις ευκαιρίες που χάσαμε ελπίζω να τις κάνουμε γκολ σε επόμενο ματς.
Πιστεύω να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να ανέβουμε κι άλλο στην βαθμολογία γιατί, δεν αξίζει το Αιγάλεω να βρίσκεται εκεί που είναι. Θεωρώ ότι εάν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, μπορούμε να βρεθούμε στην πρώτη “3αδα”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35