social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρένο η Καλαμάτα... 0-1 το Βλαχιώτη και βλέπει άνοδο

Τρένο η Καλαμάτα... 0-1 το Βλαχιώτη και βλέπει άνοδο

 Καλαμάτα έδειξε χαρακτήρα στη Σκάλα Λακωνίας και με το δεύτερο διπλό στη σεζόν όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο νότιο όμιλο της Football League αλλά αύξησε την διαφορά στο +4 με ματς περαπάνω από την δεύτερη Καλλιθέα, η οποία την ίδια ώρα γνώριζε την ήττα με 3-2 στη Ρόδο.

 

Χάρη σε ένα γκολ νωρίς στο παιχνίδι του Μάρκο Mαρκόφσκι, η Mαύρη Θύελλα πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της και δεύτερη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, η οποία την εδραιώνει στην κορυφή, με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν στην κλεψύδρα μέχρι το φινάλε.

Οι μελανόλευκοι πήραν αυτό που ήθελαν παίζοντας όσο χρειάστηκε για το τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα πού παλεύει για την σωτηρία της αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει καταστάσεις στην εστία του Ταίρη.

Οι μελανόλευκοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στα τελευταία λεπτά αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο Τσελεπίδης, ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο– επίσης εκτός έδρας- παιχνίδι στο Βόλο με τη Νίκη.

, Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα 0-1: Στη… Σκάλα της ανόδου!

Μια αλλαγή
Ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε ενδεκάδα με μια αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο ματς απέναντι στη Ρόδο καθώς έμεινε αναγκαστικά εκτός ο τραυματίας Κωνσταντινόπουλος. Την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας πήρε ο Ηλιόπουλος, ενώ στο αρχικό σχήμα επέστρεψε ο Κέρι.

Ο Ταΐρης σε ένα ακόμη ματς κάτω απ τα γκολπόστ, ο Μαβινγκά αριστερά, ο Ηλιόπουλος δεξιά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο το κεντρικό δίδυμο. Στον άξονα οι Παπατόλιος, Παυλίδης, στις πτέρυγες οι Κέρι, Μπουσμπίμπα και ο Σουμπίνιο πίσω από τον Μαρκόφσκι.

Το ματς
Η Μαύρη Θύελλα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη της επίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπουσμπίμπα έγινε κάτοχος της μπάλας από τα πλάγια έβγαλε τη σέντρα και στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μαρκόφσκι με τον Κορνέζο με την μπάλα από κεφαλιά να καταλήγει στα δίχτυα του Φαρμάκη.

Όπως ήταν φυσικό το γρήγορο γκολ άλλαξε τα πλάνα των γηπεδούχων οι οποίοι ξεκίνησαν με τριάδα στην άμυνα (Τουλίκας, Κορνέζος, Νικολάου) αναγκάστηκαν πλέον στη συνέχεια να πάρουν μέτρα στο γήπεδο.

Η πρώτη τελική τους στο παιχνίδι ήρθε στο 12ο λεπτό με σουτ-άουτ του Ζαίμι ενώ η Μαύρη Θύελλα απάντησε με σουτ του Παυλίδη στο 28΄που δεν ανησύχησε τον Φαρμάκη.

Με κινητήριους μοχλούς τους Ζαίμι και Ευαγγελιδάκη οι γηπεδούχοι κέρδισαν πολλά στημένα στο χώρο μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της περιοχής της Καλαμάτας και προσπάθησαν να πιέσουν φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή με την άμυνα της Καλαμάτας και τον Μπακαγιόκο να κυριαρχούν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τρεις αλλαγές το β’ μέρος με τους Παπουτζίδη, Μπρακαμόντε και Παλιάτσο ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος έριξε στην μάχη τον Ευαγγέλου αντί του Κέρι. Ο 24χρονος αμυντικός πήρε θέση στα αριστερά ενώ ο Ηλιόπουλος πήρε την φυσική του θέση στα εξτρέμ.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 48’ με σουτ άουτ του Τσελεπίδη αλλά στην συνέχεια καμία απ τις ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει σε καθαρή ευκαιρία αφού και ο ρυθμός του αγώνα δεν βοηθούσε με τις πολλές διακοπές.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φρεσκάρισε με μεσοεπιθετικά την ομάδα με τους Αναστασόπουλο και Νατσιόπουλο ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο μπήκαν και οι Παναγιώτου, Φελίπε.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Βερνάρδο που έβγαλε ο Ταίρης στο 85’ ενώ στο επόμενο λεπτό η Καλαμάτα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Ανδριανός έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Τσελεπίδη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευτάια λεπτά χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου Σπ. (Αχαΐας) – Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Καλλέργης, Τσελεπίδης, Μαρκόφσκι, Παπατόλιος

Κόκκινη: Τσελεπίδης

Αστέρας Βλαχιώτη (Παν. Γκουτσίδης): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας (70’ Βερνάρδος), Ζαίμι (46’ Παπουτζίδης), Κορνέζος, Νικολάου, Σκεντεράι, Τουλίκας (46’ Μπρακαμόντε), Παπούλης, Πατσαρούχας (46’ Παλιάτσος), Καλλέργης

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (80’ Παναγιώτου), Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παυλίδης (75’ Νατσιόπουλος), Παπατόλιος, Σουμπίνιο (67’ Αναστασόπουλος), Μαρκόφσκι, Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (80’λ.τρ. Φελίπε), Κέρι (46’ Ευαγγέλου)

Πηγή: sport365.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35