social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρτίνης: «Αυτά είναι τα οφέλη από την αναδιάρθρωση»

Μαρτίνης: «Αυτά είναι τα οφέλη από την αναδιάρθρωση»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο ισχυρός άνδρας της Ρόδου, Τόνι Μαρτίνης, και μίλησε για την αναδιάρθρωση που ανακοινώθηκε και επίσημα.

«Προσπαθήσαμε για να καταφέρουμε αυτό που υλοποιείται σήμερα με την συγχώνευση των δύο κατηγοριών. Είναι μέσα στο παλίσιο που συζητούσαμε. Όσα προτείναμε τότε τα άκουσα από τον κ. Αυγενάκη. Είναι μία αναδιάρθρωση που την θέλαμε και πιστεύω ότι είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις β' ομάδες:

«Αν πάρουν χρήματα θα παίζουν μόνες τους. Το θάλεμε, το χειροκροτήσαμε όλο αυτό, αλλά να είναι με τον όρο ότι δεν θα έχουν έσοδα από την Super League 2 και φυσικά δεν θα ανεβαίνουν». Τόνισε ότι: «Αντίθετος με την αναδιάρθρωση ήταν μόνο ο κ. Κομπότης γιατί θα ήταν καλύτερα να μείνουν μόνες αυτές οι 12 ομάδες και να μοιράζονται τα χρήματα όπως τώρα. Είχαν συμφέρον. Θα μας άρεσε να μείνουμε, να είμαστε μόνοι μας και να μοιραζόμαστε τα χρήματα. 

Τα οφέλη από την αναδιάρθρωση θα είναι πολλά. Πρώτος, θα γίνονται δύσκολα πρωταθλήματα. Δεύτερον τα έσοδα για τις ομάδες θα είναι καλά, σε επίπεδο να κάνουν κάποιες επενδύσεις και να μην ματώνουν και τρίτον με την συμμετοχή των 2ων ομάδων θα έρχεται στο γήπεδο της Ρόδου, για παράδειγμα, κάποιος για να βλέπει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. 

Το άλλο είναι τοπικό πλεονέκτημα, ότι θα έχει η Ρόδος τρεις ομάδες στις μεγάλες κατηγορίες. Δεν αντέχει, βέβαια, τόσες, θα μπορούσε να υπάρχει μία ομάδα και να αντιπροσωπεύει το νησί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν έχει πολλούς Ολυμπιακούς η Ρόδος. Έχει από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό».


Σχετικά άρθρα

Χειρουργήθηκε ο Παπουτσογιαννοπουλος- Το ευχαριστώ στο Αιγάλεω

Καλλιθέα: Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σε εικόνες [vid]

Και Γιάννη Παπαδόπουλο η Ρόδος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35