social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Νίκη Βόλου και Καλαμάτα (2-2)

Ισοπαλία για Νίκη Βόλου και Καλαμάτα (2-2)

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Νίκη Βόλου και Καλαμάτα στο μεγάλο ντέρμπι της Football League

Ο Αλέκος Βοσνιάδης φαίνεται ότι έχει δώσει άλλο αέρα στους παίκτες της Θεσσαλικής ομάδας που σε ακόμη ένα ματς παρουσίασαν καλό πρόσωπο και πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τους φέρνει στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Οι Καλαματιανοί σημείωσαν την πέμπτη τους ισοπαλία μένοντας στους 28 πόντους.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης της Ρόδου στο αυριανο ματς με το Αιγάλεω, τα Ελάφια θα φτάσουν την Μαύρη Θύελλα στην πρώτη θέση. 

Στο 13' ο Ροχάνο με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Έμπερτ στο 23 να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 59' ο Λούκας Γκαρσία αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Ροχάνο στο 65' να κάνει το 2-1. Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν κάνοντας το 2-2. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

13' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ και ο Αντόνιο Ροχάνο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Η Νίκη στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνοιξε το σκορ από στατική φάση.

20'ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Μπουσμπίμπα εκτέλεσε φάουλ, ο Μπακαγιόκο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ροχάνο και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι

23' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Έμπερτ εκτέλεσε το πέναλτι γράφοντας το 1-1

42' Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Τζοβάρας έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος, αναπήδησε και ο Ροχάνο από τη μικρή περιοχή απέναντι από τον Ταΐρη έστειλε την μπάλα άουτ.

48' Ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκονζάλες αφύλακτος έκανε το σουτ, το οποίο όμως δεν ήταν δυνατό για να μπλοκάρει την μπάλα ο Ταΐρης.

52' Διαγώνιο σουτ του Μαβιγκά από τα δεξιά, η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Καραγκιόζη

59' ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε το πέναλτι με τον Ταΐρη να αποκρούει και να σώζει την εστία του, κρατώντας το 1-1

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Φοβερή προσπάθεια του Λούκας Γκαρσία από τα αριστερά, άδειασε τρεις παίκτες, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Αντόνιο Ροχάνο με πλασέ έγραψε το 2-1. Δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ροχάνο στο παιχνίδι.

67 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Ηλιόπουλος με βολέ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Σουμπίνιο έγραψε το 2-2.

90' Ο Κρουθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Αργύρης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταΐρη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια και στη συνέχεια της φάσης ο Μπαλάφας από ένα μέτρο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

ΝΙΚΗ: Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης (86' λ.τρ. Πολίμος), Τζοβάρας, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπαλάφας, Μέτσε, Μπόσιο, Γκαρσία (78' Ντομινγκεθ), Γκονζάλες (78' Κρουθ), Ροχάνο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο (53' Αναστασόπουλος), Γκαλίτσιος Ευαγγέλου, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος (67' Σουμπίνιο), Παυλίδης (84' Σαλίνες), Μπουσμπίμπα (64' Ηλιόπουλος), Μαρκόφσκι, Έμπερτ (64' Αλεξόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35