social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκραν γκινιόλ στη Νάξο... 2-2 στις καθυστερήσεις το Σαντορίνη - Επισκοπή

Γκραν γκινιόλ στη Νάξο... 2-2 στις καθυστερήσεις το Σαντορίνη - Επισκοπή

Η Σαντορίνη κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 91', αλλά η Επισκοπή δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις σε 2-2 αποσπώντας έναν βαθμό από τη Σαντορίνη που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις ώστε να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση παραμονής.

 

Το ματς τα είχε όλα... Τέσσερα γκολ, δύο πέναλτι και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Η Σαντορίνη κρατούσε σφιχτά κόντρα στην Επισκοπή, αλλά η ομάδα του Βέλιτς απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη ανέβηκε στην 6η θέση φτάνοντας τους 21 βαθμούς, με την Επισκοπή να μένει στην 5η θέση με 23.

Η Σαντορίνη πήρε το προβάδισμα με τον Κανούλα στο 11’, η Επισκοπή ισοφάρισε με πέναλτι του Τσιριγώτη στο 52’, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κανούλα στο 63’, αλλά η Επισκοπή ισοφάρισε σε 2-2 με τον Γεωργούση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, απέκτησαν την κατοχή και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπουντόπουλο στο 5’ και Κανούλα στο 10’ και ένα λεπτό αργότερα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Ντινιωτάκης βρήκε τον Κανούλα, κι αυτός με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Διμηζά για το 1-0.

Η Επισκοπή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το πλασέ του Παναγιωτίδη πέρασε άουτ στο 15’, ενώ στο 17’ ο Ντινιώτακης σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Διμηζά.

Η Σαντορίνη συνέχισε να πιέζει, χάνοντας ευκαιρία με τον Πολύζο στο 36’ και ένα λεπτό αργότερα ο Ντινιωτάκης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένταση εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον διαιτητή να αποβάλει τους δύο προπονητές. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 52’. Ο Παπαζαχαρίας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τσιριγώτη, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Τσιριγώτης έκανε το 1-1 από τα έντεκα βήματα.

Μάλιστα, η Επισκοπή είχε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στο 53’ αλλά ο Δερμιτζάκης απέκρουσε την προσπάθεια του Νάνι, ενώ στο 61’ η κεφαλιά του Κανούλα κατέληξε άουτ.

Η Σαντορίνη, όμως, αντέδρασε και πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Πολυχρόνης γκρέμισε στην περιοχή τον Πολύζο, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Κανούλας το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 στο 63’.

Η ομάδα του Παντέλη έχασε ευκαιρίες με τους Σκαθαρούδη (66’) και Πολύζο (71’), ενώ η Επισκοπή άγγιξε την ισοφάριση δύο φορές με τους Τσιριγώτη (81’) και Ανδρέου (83’). Οι φιλοξενούμενοι, όμως, βρήκαν την απάντηση και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Γεωργούση να διαμορφώνει το 2-2.

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάϊ (58’ Μπιρμπίλι) Ερρίκος, Μπουντόπουλος (58’ Σκαθαρούδης), Ντινιωτάκης (90’ Μηνάς), Πολύζος (77’ Λάμπρου), Κανούλας, Ιβανίδης, Κουρέλας

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Διμηζάς, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Ανδρέου, Λάμτσε (74’ Χρουσιέλ), Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (86’ Καραγιάννης), Λίμα (66’ Γεωργούσης), Νάνι, Τσιριγώτης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35