social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Football League: Η ακτινογραφία της 16ης αγωνιστικής

Football League: Η ακτινογραφία της 16ης αγωνιστικής

Και ξαφνικά… ενδιαφέρον!



Η νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη επί του Αιγάλεω με 1-0, δίνει ακόμα ελπίδες παραμονής στην ομάδα της Λακωνίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τους τρεις βαθμούς του αγώνα με την Καλλιθέα, για τον οποίο είχε κάνει ένσταση και τα δύο επόμενα παιχνίδια που της απομένουν. Ο Αστέρας μπορεί δηλαδή να φτάσει το πολύ στους 22 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι τρεις ομάδες δεν είναι ακόμα ασφαλείς. Έχει ακόμα ελπίδες και με έξι βαθμούς, εφόσον βέβαια το Αιγάλεω κάνει δύο ήττες στα παιχνίδια που έχει εντός έδρας με Καλαμάτα και Καλλιθέα. Σε αυτή την περίπτωση θα σωθεί η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Αν ο Αστέρας πάρει εννέα ακόμα βαθμούς, το Αιγάλεω θα χρειαστεί τέσσερις βαθμούς στα δύο παιχνίδια που έχει ακόμα.

Η Νίκη Βόλου συνέτριψε με 6-1 τον Ασπρόπυργο, ωστόσο χρειάζεται ακόμα μία νίκη ή δύο βαθμούς στα δύο παιχνίδια που της απομένουν, στην Καλλιθέα και το Ρέθυμνο, σε περίπτωση που ο Αστέρας Βλαχιώτη πάρει τους εννέα βαθμούς που αναφέραμε. Η Νίκη Βόλου είχε να πετύχει τόσα γκολ σε επαγγελματικό πρωτάθλημα από τις 25 Ιουνίου 2012, 6-1 και τότε τον Πανηλειακό στην Γ’ Εθνική.

Ο Ιάλυσος νίκησε τη Ρόδο εκτός έδρας στο ντέρμπι του νησιού. Είχε να τη νικήσει σε επαγγελματικές κατηγορίες τα «Ελάφια» από το Μάιο του 1994, πάνω από 25 χρόνια. Μάλιστα η Ρόδος έχασε για πρώτη φορά αγώνα στην έδρα της μετά από 28 αγώνες για όλα τα πρωταθλήματα. Είχε να χάσει από τις 20 Οκτωβρίου 2018, 0-1 από τον Ηρακλή Μαριτσών τότε για την Α’ κατηγορία Δωδεκανήσων. Σε επαγγελματική κατηγορία είχε να χάσει στην έδρα της από τις 21 Μαρτίου 2011, Ρόδος – Παναχαϊκή 0-2 τότε.
Παράλληλα σταμάτησε και ένα σερί τεσσάρων νικών στην έδρα της, ενώ έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη δεύτερη.

Η Καλαμάτα με ένα γκολ του ψηλού Γάλλου Μεσεμό Μπακαγιόκο στις καθυστερήσεις επικράτησε της Καλλιθέας με 1-0 και τώρα βρίσκεται μια ανάσα από την πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου. Της αρκεί μια νίκη ή δύο ισοπαλίες, ενώ θα είναι πρώτη με τους βαθμούς που ήδη έχει, αν δεν κάνει η Ρόδος ή η Καλλιθέα δύο νίκες.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε και στη Νάξο, όπου μέχρι τις καθυστερήσεις η Σαντορίνη 2020 νικούσε με 2-1 και εξασφάλιζε την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο η Επισκοπή ισοφάρισε στο τέλος και άφησε τους Σαντορινιούς στην αναζήτηση βαθμών ακόμα. Ο Θανάσης Κανούλας πέτυχε δύο γκολ για τη Σαντορίνη 2020, έχοντας βάλει τα έξι από τα 11 της ομάδας του και τα πέντε από τα επτά εντός έδρας! Σκόραρε βέβαια και ο Θανάσης Τσιριγώτης, που έχει πετύχει τα οκτώ από τα 13 της Επισκοπής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35