social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει με Παλτόγλου στην SL2 το Αιγάλεω Ι «Χρειαζόμαστε στήριξη για να αντεπεξέλθουμε»

Συνεχίζει με Παλτόγλου στην SL2 το Αιγάλεω Ι «Χρειαζόμαστε στήριξη για να αντεπεξέλθουμε»

Πραγματοποιήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Αιγάλεω στη γενική συνέλευση που έγινε στην αίθουσα τύπου της ομάδας.

 Ο μεγαλομέτοχος και ισχυρός άνδρας του συλλόγου Άρης Παλτόγλου πήρε το λόγο και ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλάι του και να βοηθήσει την προσπάθειά κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα τόνισε: "Πρέπει να βρεθούν μέσα σε 15 ημέρες 500.000. Το πόσο είναι μεγάλο και πρέπει όλοι να βοηθήσετε. Εμείς σαν οικογένεια και για το καλό της ομάδας εφόσον βρεθεί κάποιος υποψήφιος και θέλει να ασχοληθεί, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και την παραχωρούμε χωρίς κανένα αντάλλαγμα". 

Από το πλευρό της εκπρόσωπος της θύρας 12 τόνισε: "Εμείς θέλουμε την οικογένεια Παλτόγλου να συνεχίσει την προσπάθεια και θα την στηρίξουμε". 

Εν συνεχεία ο λόγος πήγε και πάλι στον κ. Παλτόγλου:' Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία και θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Μην σας ανησυχεί το οργανωτικό κομμάτι. Εφόσον βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα η ομάδα σε 15 ημέρες θα είναι έτοιμη και από άποψη προπονητών και από παίκτες. Ήδη ο κ. Κουκας που είναι από τη Μύκονο άνθρωπος εξέφρασε την άποψή του ότι θέλει να αγοράσει μετοχές και να στηρίξει την προσπάθεια. Περιμένουμε ανάλογες κινήσεις σε πολλούς ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα. Η χρονιά θα είναι δύσκολη και θέλουμε τη βοήθεια πολλών. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να είμαστε γρήγοροι στις κινήσεις μας. Τα κριτήρια είναι πολύ πιο αυστηρά από πέρυσι. Σε 15 ημέρες πρέπει να έχουμε ολοκληρώσουμε το θέμα της εγγυητικής (μέχρι τις 15/7 150.000) και του μετοχικού κεφαλαίου (μέχρι  23/7 350.000 ευρώ)".  

Για να παίξει το Σίτι στη Super League 2, θα πρέπει οι μέτοχοι (η ΠΑΕ) μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021 να έχουν καταθέσει την εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ, ενώ μέχρι τις 23 Ιουλίου 2021 να έχει ολοκληρωθεί και η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου – από τις 100.000 που έχει τώρα η ΠΑΕ – στις 350.000 ευρώ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35