social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΑΣ Ιάλυσος: Έμπρακτη στήριξη ζητούν «τοξοβόλοι» και Χατζηνικήτας, αλλιώς…

ΓΑΣ Ιάλυσος: Έμπρακτη στήριξη ζητούν «τοξοβόλοι» και Χατζηνικήτας, αλλιώς…

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ενιαίας Super League 2.


Οι «τοξοβόλοι» κατέθεσαν τους φακέλους στην Ε.Ε.Α. και στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ και πλέον καλούνται να καλύψουν το Μετοχικό Κεφάλαιο που χρειάζεται (το ελάχιστο έως 350 χιλιάδες ευρώ) σύμφωνα με τον νέο αθλητικό Νόμο.
Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας φαντάζει δύσκολο γι’ ακόμα μία χρονιά να… σηκώσει όλο το βάρος μόνος του, γι’ αυτό και με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους και όλους όσοι αγαπούν την ομάδα να το αποδείξουν έμπρακτα, καλύπτοντας το 49% του Μ.Κ., αφού σε αντίθετη περίπτωση τίποτα δεν θα πρέπει να είναι δεδομένο, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ΓΑΣ Ιάλυσος να μην… κατέβει στην ενιαία S.L.2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Η ΠΑΕ Ιάλυσος ενημερώνει ότι κατατέθηκαν οι φάκελοι στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες ενόψει του ενιαίου πρωταθλήματος της Super League 2.
Η ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της έφτασε από την Β’ τοπική κατηγορία Δωδεκανήσου στην Super League 2, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες διαχρονικά για τον σύλλογο.
Το πρώτο βήμα έγινε, όμως ακολουθούν κι άλλα που είναι η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου, γι’ αυτό και το Δ.Σ. καλεί όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, ενισχύοντάς την με την αγορά μετοχών.
Είναι απαραίτητο να καλυφθεί το 49% του Μετοχικού Κεφαλαίου από τους φιλάθλους για να μπορέσει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, αφού σε αντίθετη περίπτωση τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Πλέον ήρθε η ώρα οι φίλαθλοι του Ιάλυσου να δείξουν έμπρακτα την αγάπη και την στήριξή τους στον «τοξοβόλο», αποτελώντας μέρος της ιστορικής στιγμής με την αγορά μετοχών, για να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Super League 2.
Δεν περισσεύει κανένας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35