social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαύρη Θύελλα: Ανοιχτά τα μεταγραφικά μέτωπα – Ικανοποίηση για το αίτημα παράτασης των ανανεώσεων

Μαύρη Θύελλα: Ανοιχτά τα μεταγραφικά μέτωπα – Ικανοποίηση για το αίτημα παράτασης των ανανεώσεων

Μεταξύ άλλων, οι μελανόλευκοι περιμένουν απάντηση από ξένο τερματοφύλακα της Σουπερλίγκα


Η Καλαμάτα συνεχίζει τις επαφές και τις συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά οριστικές συμφωνίες και υπογραφές ακόμη δεν υπάρχουν, πέρα απ’ αυτές που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οι μελανόλευκοι έχουν ανοιχτά μέτωπα σε όλες σε όλες τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν στο μεταγραφικό παζάρι, ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα και τον κεντρικό χαφ μέχρι τον ακραίο επιθετικό και το σέντερ φορ.



Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η επιλογή του τερματοφύλακα, του παίκτη που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Ταΐρης. Οι πρωταθλητές θέλουν να πάνε σε μία σίγουρη και αξιόπιστη λύση για τον γκολκίπερ που θα πάρει φανέλα βασικού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν έρθει σε επαφή με γκολκίπερ που αγωνιζόταν σε ομάδα της super league. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες οι άνθρωποι της Καλαμάτας έχουν καταθέσει την οικονομική πρότασή τους και περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή.



Στα υπόλοιπα θέματα η κατάσταση δεν έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία 24ωρα καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία με τον Θοδωρή Βασιλακάκη, ενώ πλέον οι μελανόλευκοι εξετάζουν και εναλλακτικές για την περίπτωση του κεντρικού χαφ.

Παράλληλα ανοιχτά παραμένουν τα θέματα τόσο του εξτρέμ όσο και του βραζιλιάνου σέντερ φορ που αγωνίζεται στον Ουκρανία, ενώ το μόνο σίγουρο όνομα φαίνεται να είναι του βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Ματέους Άλβες Ντα Σίλβα, πρωταθλητή Βραζιλίας με την Κ20 της Φλαμένγκο, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

Από την άλλη, οι μελανόλευκοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης SL2 να προτείνει στην εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να δοθεί παράταση ανανεώσεων για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια.

Εάν η πρόταση γίνει αποδεκτή, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενδεχόμενα να αλλάξει ελαφρά η μεταγραφική στόχευση καθώς ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, οι οποίοι ενδεχομένως έμεναν εκτός λόγω του περιορισμού των μεταγραφών και ανανέωσαν άνω των 25, ενδεχομένως να συνεχίσουν με το μελανόλευκα και τη νέα σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35