social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΕ-ΑΟ Επισκοπή: Άρπαξε την ευκαιρία – Πάμε μαζί

ΠΑΕ-ΑΟ Επισκοπή: Άρπαξε την ευκαιρία – Πάμε μαζί

Άνοιγμα στα παιδιά του Ρεθύμνου αλλά και των όμορων νομών που θα πιστέψουν στη φετινή προσπάθεια της Επισκοπής μας, κάνει ο σύλλογός μας και καλεί όλα τα παιδιά 15-19 ετών να περάσουν από δοκιμαστικές προπονήσεις.

Η ομάδα μας θα δημιουργήσει την Κ19 για τις ανάγκες της Super League2. Η ευκαιρία είναι μοναδική…

Ο σύλλογός μας απευθύνεται με την παρακάτω ανακοίνωση-πρόσκληση στα σωματεία του Ρεθύμνου εν προκειμένω αλλά προφανώς και είναι ευπρόσδεκτο όποιο σωματείο θελήσει να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιον ποδοσφαιριστή του να δουλέψει σε νέα πρότυπα…

“Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι,

Η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της Super League2 και μαζί με αυτές και τις δικές της προς το ίδιο το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο.
Δίνοντας προσοχή στα νέα παιδιά-ταλέντα του νομού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν παράλληλα αλλά και να βρίσκονται δίπλα στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για την στελέχωση του τμήματος ΝΕΩΝ της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002-2003-2004-2005 παιδιά ηλικίας δηλαδή 16, 17, 18, 19 χρονών.

Επιθυμούμε λοιπόν με την δική σας αρωγή ή καθ υπόδειξή σας, την παραχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών σας για προπονήσεις.

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν κατά τις ημέρες Πέμπτη 30 και Παρασκευή 30 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Γάλλου «Π.Ι.Βαρδινογιάννης».

Οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 18.00 και απαραίτητα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα με  τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, τις επικαλαμίδες τους και ιματισμό προπόνησης.

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του προπονητή της Κ19 της ΠΑΕ-ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, Νίκου Καραδάκη.

Να τονιστεί ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών και ότι σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε την συνεργασία όλων των ομάδων του νομού μας για να αναδειχθεί το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Yποχρεωτικά λοιπόν θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί τους self-test το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα προσέλευσης τους στα δοκιμαστικά και θα το παραδώσουν στον προπονητή.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35