social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αυτά ειπώθηκαν στην πρώτη της Κηφισιάς

Αυτά ειπώθηκαν στην πρώτη της Κηφισιάς

Οι δηλώσεις από την πρώτη συγκέντρωση της Κηφισιάς που έγινε την Τρίτη (03/08).

Σε δηλώσεις του στο «soccerlive.gr» ο προπονητής των νεοφώτιστων ανέφερε:

«Είναι μια χρονιά ιστορική για το σωματείο και για όλους μας. Μία χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και θέληση για σκληρή δουλειά. Έχουμε κρατήσει ένα πολύ μεγάλο κορμό από την άνοδό της. Θα αποκτηθούν κάποια παιδιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όσους έμειναν και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Έχει γίνει πολύ προσεγμένη επιλογή παικτών από τον κύριο Κοτσόλη. Πολύ σύντομα το ρόστερ θα κλείσει.

 

Για τον Νίκο Σπυρόπουλο που προσελήφθη ως τιμ μάνατζερ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρίσκεται μαζί μας. Με την εμπειρία, τις γνώσεις του και το επίπεδο που έχει σαν άνθρωπος, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Με τον κύριο Κοτσόλη θα κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Ανεβαίνουμε όλοι επίπεδο με αυτούς τους ανθρώπους».

Για το βασικό στάδιο:

«Δεν μπορώ να το απαντήσω ακόμα. Η διοίκηση παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε όπως χρειάζεται».

Σχετικά με τις αποχωρήσεις ομάδων και τον στόχο της Κηφισιάς:

«Θα είναι σημαντική και δύσκολη χρονιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε. Αποτελείται από ιστορικές ομάδες, με δυναμική. Πρέπει να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε».Οι δηλώσεις από την πρώτη συγκέντρωση της Κηφισιάς που έγινε την Τρίτη (03/08).

Στην ιστοσελίδα της Κηφισιάς μίλησαν διοικούντες και ποδοσφαιριστές...

Το μέλος της διοίκησης, Χρήστος Πρίτσας είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το όνειρο πολλών δεκαετιών για την ομάδα μας έγινε πραγματικότητα. Είμαστε μια ομάδα, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία. Στόχος είναι να χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα και να εκπροσωπήσουμε επάξια την πόλη της Κηφισιάς, αλλά και συνολικά τα Βόρεια Προάστια στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το σύνθημά μας δεν αλλάζει, παραμένει το #ΠάμεΨηλά σεβόμενοι όμως απόλυτα όλους τους αντιπάλους μας και την ιστορία τους. Εύχομαι υγεία πάνω απ όλα και να ζήσουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος στη Super League 2 παρέα με τους φιλάθλους στα γήπεδα».

Ο Βασίλης Γαντζούλας (μέλος της διοίκησης επίσης) ανέφερε:

«Καταρχάς εύχομαι υγεία σε όλους, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ξεκινάμε ένα μεγάλο και όμορφο ταξίδι με την ομάδα, με σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο τη δική μας, όσο και του κόσμου της Κηφισιάς και των Βορείων Προαστίων. Μαζί με τον Χρήστο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».

Ο επιθετικός Στέλιος Κρητικός σημείωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στην ομάδα της Κηφισιάς. Είνα μια νέα προσπάθεια για τον σύλλογο, πρώτη φορά σε επαγγελματικές κατηγορίες. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε στην εδραίωση της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και -γιατί όχι- να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ολόκληρος ο οργανισμός της Κηφισιάς λειτουργεί ήδη από πέρσι σε επαγγελματικά πλαίσια, η διοίκηση είναι κοντά μας, παρέχει τα πάντα σε όλους τους ποδοσφαιριστές -κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Εμείς από την πλευρά μας, ως αθλητές, αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους».

Ο Βαγγέλης Γκότοβος ανέφερε:

«Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στη Super League 2. Στόχος είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία που ξεκινήσαμε πέρσι και να “χτίσουμε” τον χαρακτήρα, όπως κάναμε την περσινή σεζόν. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, να δουλέψουμε σκληρά και στην πορεία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτή τη χρονιά. Η Κηφισιά βρίσκεται για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία, πράγμα που σημαίνει πως αλλάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με όσα ζούσαμε μέχρι πρότινος, οπότε πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί άμεσα στις νέες απαιτήσεις.

Είναι δεδομένο πως πρόκειται για έναν σύλλογο που έχει όλα τα εφόδια, διοικητικά – αγωνιστικά – προπονητικά, για να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο και δυνατό για την κατηγορία. Θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθουμε πλήρως στις νέες απαιτήσεις. Φιλοδοξία και στόχος είναι να δημιουργήσουμε κάτι πολύ αξιόλογο, κάτι που θα έχει βάση και θα είναι σταθερό, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Όλο αυτό που ζούμε φέτος στη Super League 2 είναι η ανταμοιβή της πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35