social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεωργούσης η επόμενη ανανέωση στην Επισκοπή

Γεωργούσης η επόμενη ανανέωση στην Επισκοπή

Στην Επισκοπή θα παραμείνει κάτοικος ο Σπύρος Γεωργούσης.

Ο νεαρός επιθετικός που φoρούσε τον γυπαετό στο στήθος στο πρωτάθλημα της FL, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ιδίως στον β’ γύρο. Επόμενο ήταν, η διοίκηση της ομάδας να επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν για μία νέα συνεργασία.
Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Γεωργούση.
Ο 22χρονος στράικερ με ύψος 1.78μ. (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1999 στο Μεσολόγγι) και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με μεγάλο του προσόν του την ταχύτητα.
Ο Σπύρος Γεωργούσης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηρακλή Αστακού (Αγρίνιο). Σε ηλικία 16 χρονών εντάχθηκε στην ομάδα “under 17” του Παναιτωλικού.
Το 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την αγρινιώτικη ΠΑΕ σε επίπεδο Super League1. Σχεδόν άμεσα πήγε με τη μορφή δανεισμού στον Τυλικράτη Λευκάδας για τη σεζόν 2018-19. Αυτόματα γύρισε στον Παναιτωλικό όπου ανήκε και το ίδιο καλοκαίρι πήγε δανεικός για να παίξει στην ΑΕ Μεσολογγίου.
Από την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ Επισκοπή του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες».

Σπύρος Γεωργούσης: “Κάτι πολύ καλό για τη SL2”
Η συνεργασία με τον Σπύρο Γεωργούση δεν ήθελε χρόνο αλλά τρόπο για να επεκταθεί. Και ο τρόπος είχε βρεθεί εξ αρχής. Άλλωστε με τον 22χρονο υπάρχει πολύ καλή σχέση γι’ αυτό και ο ίδιος δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενος για πολλούς λόγους. Θέλω να πω ότι από την πρώτη στιγμή τα είχαμε βρει με την ομάδα. Ήρθα πριν 6 μήνες και είδα πολύ καλές συνθήκες δουλειάς. Ποιός ο λόγος να αποχωρήσω; Επίσης ήταν σημαντικό το πως με προσέγγισαν αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, διοίκηση, προπονητής και συμπαίκτες όπου φτιάξαμε ένα πολύ καλό κλίμα. Η πρόκληση να παίξουμε στην SL2 είναι μεγάλη.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον ατζέντη μου τον κ. Γιώργο Ζαγοριανό.
Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Να έχουμε υγεία κι από εκεί κι έπειτα είμαι πεπεισμένος ότι θα δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό στη Super League2.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35