social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βράζουν» στο Αιγάλεω με την ΕΕΑ-Καταθέτει έφεση

«Βράζουν» στο Αιγάλεω με την ΕΕΑ-Καταθέτει έφεση

Βράζουν στο Αιγάλεω μετά την απόφαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού να μην χορηγήσει την απαιτούμενη αδειοδότηση στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση που βγήκε χθες οι άνθρωποι του City είναι έξω φρενών καθώς τις προηγούμενες ημέρες έχοντας ξεπεράσει αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα κατέθεσαν ένα πληρέστατο φάκελο ο οποίος δεν είχε την παραμικρή έλλειψη. Η απόφαση από το αρμόδιο όργανο ωστόσο ήταν διαφορετική γεγονός που έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και των ανθρώπων του Αιγάλεω οι οποίοι γίνουν τις διαδικασίες για να καταθέσουν έφεση εις βάρος της πρωτοδίκης απόφασης. Εφόσον το city δικαιωθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης τότε θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφικές προσθήκες, ειδάλλως σε περίπτωση που η απόφαση δεν αλλάξει, το City θα έχει περιορισμούς στις προσθήκες που μπορεί να κάνει στο ρόστερ του αφού θα μπορέσει να αποκτήσει μονάχα τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών. Πάντως σε αυτό το σημείο που προκαλούνται πολλά ερωτηματικά καθώς μία ομάδα σαν το Αιγάλεω που έχει στο δυναμικό της την οικογένεια Παλτόγλου δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης όσον αφορά την οικονομική φερεγγυότητα της όλα αυτά τα χρόνια.
Τις επόμενες μέρες η νομική εκπρόσωπος του συν κ σεβαστοπούλου θα καταθέσει την έφεση η οποία θα δείξει σε μεγάλο βαθμό και θα καθορισει από το Αιγάλεω


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35