social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την Τρίτη 24/8 η εκδίκαση της έφεσης στο Αιγάλεω για την αδειοδότηση

Την Τρίτη 24/8 η εκδίκαση της έφεσης στο Αιγάλεω για την αδειοδότηση

Αγωνία και αισιοδοξία ταυτόχρονα επικρατεί στις τάξεις του Αιγάλεω αναφορικά με την εκδίκαση της έφεσης για την αδειοδότηση της ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της super league 2 μετά την πρωτόδικη απόφαση.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ την Τρίτη 24 Αυγούστου θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης για την αδειοδότηση του Σίτι ενώ την ίδια μέρα θα γίνει γνωστή η απόφαση.

Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου προσδοκούν ότι θα ανάψει το πράσινο φως από τα αρμόδια όργανα και το Αιγάλεω θα έχει ένα πληρέστατο φάκελο που θα του επιτρεψει να πραγματοποιήσει μεταγραφές και να χαρακτηριστει και επίσημως σωματείο που πληροί τις προδιαγραφές για να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα όπως και ακριβώς συμβαίνει.

Σε περίπτωση δικαίωσης θα παραμείνει ο ίδιος κορμός από πέρυσι και θα γίνουν 5 πολύ δνυατές μεταγραφές ουσίας από το πάνω ράφι.

Οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και σε περίπτωση δικαίωσης θα υπογράψουν αμέσως μετά την απόφαση. Ο κύριος Παλτόγλου είναι πανέτοιμος να δυναμώσει την ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό αρκεί να δικαιωθεί στην έφεση που έχει καταθέσει και εκδικάζεται την Τρίτη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35