social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε φυσιοθεραπευτή η Επισκοπή

Ανακοίνωσε φυσιοθεραπευτή η Επισκοπή

Ταυτόχρονα με το αγωνιστικό έμψυχο δυναμικό εμπλουτίζεται και αυτό του ιατρικού τιμ της Επισκοπής.

Ο Χρήστος Λεωνιδάκης είναι ο νέος φυσικοθεραπευτής που εισέρχεται στην ΠΑΕ. Μαζί με τον μασέρ μας Βασίλη Οικονομίδη που βρίσκεται χρόνια πια στην ομάδα, δημιουργείται ένα τιμ που θα προσδίδει ασφάλεια για το ότι έπειτα από κάθε κακό ή άτυχο που μπορεί να προκύψει στον καθένα, οι άνθρωποι αυτοί θα είναι σε θέση να εγγυηθούν την γρήγορη επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

 

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Λεωνιδάκη.

Ο Χρήστος Λεωνιδάκης γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1990 στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην αθλητική φυσικοθεραπεία.

Εξειδικεύεται στην αποκατάσταση μυοσκελετικων παθήσεων και στη χρήση βιοιατρικού βελονισμου.

Είναι κάτοχος διπλώματος ”Football medicine specialist” από την FIFA, καθώς και μέλος της Αθλητιατρικής εταιρείας Ελλάδας και του συλλόγου φυσικοθεραπευτών-βελόνιστων Αγγλίας.

Σχετικά με το ποδόσφαιρο στο Ρέθυμνο, βρισκόταν στο πόστο του φυσικοθεραπευτή στον Ρεθυμνιακό στις δύο χρονιές που η ρεθεμνιώτικη ομάδα βρισκόταν στη Γ’ Εθνική.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε δύναμη για τη σεζόν που έρχεται.”

 

Χρ. Λεωνιδάκης: “Χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια ομάδα SL2”

Ο κ. Λεωνιδάκης είχε και δυο λόγια να πει γι’ αυτή τη νέα συνεργασία: “Δεν θέλω να πω πολλά. Θέλω μόνο να τονίσω ότι νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο συγκεκριμένο πόστο για μια ομάδα όπως η Επισκοπή που θα εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στη SL2.

Αρχικά βέβαια είχα μια πολύ καλή κουβέντα με τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για το πλάνο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος. Ελπίζω αλλά κι εύχομαι να πάνε όλα καλά


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35