social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Ενημερώνει για την προπωληση των καρτών διαρκείας

Πανιώνιος: Ενημερώνει για την προπωληση των καρτών διαρκείας

Ενημερώνουμε τους φίλους του Ιστορικού ότι από σήμερα το απόγευμα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια μπροστά από τον Άγιο Ανδρέα για την οικονομική ενίσχυση – προπώληση καρτών διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν.

 
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 14.00 και 16.00 – 19.30 και Σάββατο 10.00 – 15.00
 
Για κάθε μία πληρωμή θα δίνεται απόδειξη οικονομικής ενίσχυσης του ΠΓΣΣ και θα κρατούνται τα στοιχεία επικοινωνίας και το ποσό σε λίστα προκράτησης. Μπορεί αν κάποιος το επιθυμεί να πληρώσει για φίλο του που βρίσκεται εκτός Αθήνας και να γραφτεί το όνομά του στην λίστα των κρατήσεων.
 
Υπενθυμίζουμε σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης της διοικούσας επιτροπής του Ποδοσφαίρου, ότι οι προκαθορισμένες τιμές οικονομικής ενίσχυσης είναι 50, 100, 200, 500 €. Η οικονομική ενίσχυση σε αυτή την φάση προορίζεται εξ ολοκλήρου στο στόχο του Συλλόγου να αγωνιστεί η ομάδα στη Superleague 2. Μετά τις αναμενόμενες εξελίξεις στο θέμα ίδρυσης νέας ΠΑΕ, όποιος επιθυμεί μπορεί ή να προμηθευτεί διαρκείας αντίστοιχης τιμής με την οικονομική του ενίσχυση, είτε και αν δεν το επιθυμεί να ζητήσει να γίνει επιστροφή των χρημάτων του.
#panioniosfamily #apotinarxi

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35