social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Ο Γιάννης Ψαρράς στην Επισκοπή

Ο Γιάννης Ψαρράς στην Επισκοπή

Ο Γιάννης Ψαρράς είναι ο νέος γκολκίπερ που απέκτησε η ομάδα της Επισκοπής!

Πρόκειται για τον 23χρονο τερματοφύλακα που ανήκε στην ΑΕΠ Κοζάνης τα τελευταία δύο χρόνια.
Μετά την αποχώρηση του Θ. Λαμπίρη, η μία θέση στο τρίο των τερματοφυλάκων έμενε κενή και να, που ήρθε η ώρα για να καλυφθεί με τον ιδανικό τρόπο.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ψαρρά. Η μεταγραφή αφορά τον 20χρονο τερματοφύλακα (έχει γεννηθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 1998) με ύψος 1.85μ..
Ο Γιάννης Ψαρράς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας. Έκτοτε, αγωνίστηκε στον Ερμή Αμυνταίου (Α’ τοπικό και πρωταθλητής με άνοδο στη Γ’ Εθνική).
Τα τελευταία δυο χρόνια ωστόσο, αγωνιζόταν στην ΑΕΠ Κοζάνης. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και αναδείχθηκε πρωταθλητής και τη δεύτερη (πέρυσι, 2020-21) έπαιξε σε επίπεδο Football League.
Ο σύλλογός μας τον καλωοορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες.”

Ι. Ψαρράς: “Να μπούμε σε αγωνιστική δράση”
Ο 23χρονος πορτιέρε έδειξε να κρατάει χαμηλά το κεφάλι ωστόσο παράλληλα, δείχνει να έχει υψηλό το φρόνημα της αυτοπεποίθησης.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Επισκοπής. Δεν θέλω να λέω πολλά. Άλλωστε όλοι μας κρινόμαστε μέσα από τη δουλειά μας. Εγώ θα επιδιώξω να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα και τη νέα μου ομάδα. Πάμε να τα δώσουμε όλα.
Από τις πρώτες μέρες που είμαι εδώ νιώθω πολύ καλά με τους νέους μου συμπαίκτες.
Επίσης και με τους προπονητές μου έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει ο κύκλος των αγώνων (φιλικών και επίσημων για να μπούμε σε δράση).”

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35