social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τιρτράκης: Το Αιγάλεω οφείλει να πρωταγωνιστήσει Ι Η ομάδα με Παλτόγλου στην SL1

Τιρτράκης: Το Αιγάλεω οφείλει να πρωταγωνιστήσει Ι Η ομάδα με Παλτόγλου στην SL1

Ο Αντώνης Τιρτιράκης έμπρακτα και καθημερινά δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη του για το τεράστιο σωματείο που λέγεται Αιγάλεω.

Προσφέροντας στήριξη στην οικογένεια Παλτόγλου και προσφέροντας καθημερινά στο Αιγάλεω αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παράγοντας που έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr μετά την κλήρωση της Superleague 2 που θα βρει το Αιγάλεω να φιλοξενεί την πρώτη αγωνιστική στην Κρήτη από τον Εργοτέλη λέγοντας:

''Τα τρία πρώτα παιχνίδια σίγουρα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά το Αιγάλεω δεν μπορεί να κοιτάζει προγράμματα και αντιπάλους. Οφείλει να πρωταγωνιστεί όπου και να παίζει. Έχουμε δημιουργήσει δυνατή ομάδα και αυτό οφείλεται στον κ. Παλτόγλου που κάνει τεράστιο αγώνα τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τη βοήθεια του κόσμου και με τις ενέργειες του προέδρου μας, θα φανούμε αντάξιοι της ιστορίας που διαθέτει η ομάδα. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία, ωστόσο, μετά από επτά χρονια επιστρέφουμε στην SL2 και το όνειρο της SL1 είναι κοντά''.

Στη συνέχεια θέλησε με μια λακωνική έκφραση να στείλει το μήνυμα του στον κόσμο του συλλόγου λέγοντας: ''Όλα μπλε... Καλή ποδοσφαιρική χρονιά''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35