social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οργή και αγανάκτηση Γερόλυμου για Πανσερραϊκό

Οργή και αγανάκτηση Γερόλυμου για Πανσερραϊκό

Ο Νάσος Γερόλυμος προχωράει σε μια δήλωση που θα συζητηθεί αφού καταγγέλει ότι ο Πανσερραϊκός αδιαφόρησε από τη στιγμή που τραυματίστηκε, κι ενώ, υποσχέθηκε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή. 
Αναλυτικά
Αισθάνομαι βαθιά απογοητευση αλλά και οργή για την άδικη συμπεριφορά της διοίκησης του Πανσερραϊκού προς το πρόσωπο μου. Μιας ομάδας με μεγάλη φανέλα που πραγματικά ηταν τιμή μου που ήμουν μελος της έστω και για έναν χρόνο αλλά με την συμπεριφορά όσων την διοικούν την μικραίνουν επικίνδυνα. Δεν έχουν περάσει 7 μήνες από την ημέρα που η ομάδα του Πανσερραϊκού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μας για την σεζόν 2021-2022 σε ένδειξη συμπαράστασης για τον σοβαρό μου τραυματισμό στο γόνατο. Κάτι που δεν έγινε ποτέ.Τραγική ειρωνεία. Το πρώτο διάστημα η διοίκηση εδειξε το ενδιαφέρον της αλλα όταν ήρθε η ώρα της ανανεώσης “εξαφανίστηκαν”…
Στην αρχή εισέπραττα συνεχώς ψεύτικες υποσχέσεις και σαν να μην έφτανε αυτό τον τελευταίο μήνα(που πήραν αδειοδότηση η ομάδες της football league)σταμάτησαν να μου σηκώνουν τα τηλέφωνα και να απαντούν στα μηνύματα μου.
Ωραία συμπεριφορά ”Κύριοι“!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα
Νάσος Γερόλυμος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35