social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για την Προοδευτική…

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για την Προοδευτική…

Η Προοδευτική κοίταξε στα μάτια την Ξάνθη, όμως ηττήθηκε με 2-0 στο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Κερατσινίου παρά τις ευκαιρίες. Μπραΐμι και Μονρόουζ οι σκόρερ των νικητών που προκρίθηκαν… σβηστά και με την κλάση των παικτών τους.


Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική αρχή εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη αγώνων, ρυθμού, αλλά και των λίγων… πληροφοριών που είχαν οι Θρακιώτες για την ποιότητα τους. Θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 15’, αλλά ο Ιτσο απέκρουσε την καρφωτή κεφαλιά του Βοσνακίδη, ενώ προηγουμένως ο Ιταλός πορτιέρε βγήκε έγκαιρα και πρόλαβε τον Μακρίδη.

Παρά την μεγάλη πίεση των «βυσσινί», ο Μπραΐμι άνοιξε το σκορ στο 22’ με ωραία ενέργεια εντός περιοχής ύστερα από την πάσα του Πλατέλλα και κόντρα στη ροή. Η Ξάνθη πήρε αυτό που ήθελε, «πάγωσε» το παιχνίδι και αποσυντόνισε την «Προο». Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλισε δίχως φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια. Στο 49’ έχασαν με τραυματισμό τον Μεγαρίτη, στο 54’ είδαν τον Νομικό να σουτάρει λίγο άουτ και στο 63’ ο αφύλακτος Ομο δεν σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Τσαφταρίδη. Μάλιστα, στο 80’ ολοι… πάγωσαν με τον Ιτσο να προλαβαίνει τον Κυριαζή και τον Πολ σε κενή εστία να πλασάρει πάνω στον πεσμένο συμπαίκτη του αντί να ισοφαρίσει σε 1-1 σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία!

Από την μεριά του, ο ιστορικός «ΑΟΞ» προειδοποίησε με τον Μονρόουζ στο 57’ και τον Μπραΐμι στο 67’ να έχει δοκάρι. Τελικά, στάθηκαν τυχεροί και στο 84’ ο Γάλλος άσος πέτυχε με κεφαλιά το τελικό 2-0 έπειτα από τη σέντρα του Δεληγιαννίδη από τα δεξιά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουκαλάς Χ. (Αθηνών), Τσολακίδης Λ. (Αθηνών), Πριόνας Δ. (Ευβοίας), Μαχαίρας Ε. (Αθηνών, 4ος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης (49’ λ.τρ. Ομο), Τσαφταρίδης, Νομικός Π. (71’ Παλάτσιος), Κυριάζης, Μακρίδης (71’ Τσιαβός), Μακρυγιάννης (61’ Πολ).

ΞΑΝΘΗ (Τζάιμε Μονρόι): Ιτσο, Τζανακάκης 68’ Δεληγιαννίδης), Μπάτζιος, Μιχάηλ, Παπάζογλου (60’ Φαζός), Πολίμος, Γκόμεθ, Μονρόουζ, Πλατέλλας, Τσέλιος, Ιμπραΐμι (77’ Διαμαντόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35