social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στη «ναυμαχία» της Σαλαμίνας

Μοιρασιά στη «ναυμαχία» της Σαλαμίνας

Το νησιωτικό ντέρμπι της πρεμιέρας του 6ου ομίλου ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Ο Αίας Σαλαμίνας κατάφερε μόλις λίγο πριν το φινάλε να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να «σώσει» τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΑΟ Πυλίου Κω, που απέδειξε στην πράξη πως και φέτος ετοιμάστηκε για να αποτελέσει έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Στο 47ο λεπτό ο Χατζηβασίλης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους έπειτα από φάουλ του Χατζηδημητρίου (0-1), ενώ στο 86ο λεπτό ο Αμπντέλ Ραχήμ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, αξιοποιώντας πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Βύρη (1-1). Νωρίτερα, στο 70ο λεπτό, ο Γκ. Ζώτο είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι με γυριστό σουτ έπειτα από ασίστ του Αμπντέλ Ραχήμ.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Καλοπίσης-Καραγεώργος (Αθηνών)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δημήτρης Καλύκας): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου, Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Σαρηγιάννης (52' Γκ. Ζώτο), Κατίδης (75' Ντίας), Νταουτάι, Αμπντέλ Ραχήμ, Βύρης

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (89' Χατζησουλεϊμάν), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γ.Σ. Γεωργιάδης (89' Γ.Ι. Γεωργιάδης), Χατζηδημητρίου, Μαργαρίτης (67' Χατζηφούντας), Ηλιόπουλος, Δρόσος, Μεντής (70' Παπαγεωργίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35